Vihreiden Ville Niinistö ja pinkkivihreät ovat nyt niin kauhean tuohduksissaan soiden suojeluohjelman viivästymisestä, vaikka koko kysymys on aivan småpotatis (kts pakkoruotsi). 

Sen sijaan kuumaksi perunaksi voitaisiin luokitella näiden piipertäjien väkisin ajamaa kotimaisen turpeen verotuksen moninkertaistamista ja kotimaisen puuhakkeen tukien poistoa. Siitä kun tuli miljardien lisälaskut Suomen kansantaloudelle ja jopa tuhansia työpaikkoja menetettiin. Ainakin yhden Turun telakan verran väkeä menetti ansiotyönsä.

Viime vuonna venäläinen kivihiili lähes saavutti vesivoiman energiantuotannossa. Helsingin Salmisaaren voimalassa käytetään 5- 7 % puupellettiä polttoaineena, mutta viherpiipertäjien veropolitiikan ansiosta sekin on nyt ollut Virosta tuotua.

Ja entäs sitten tämä Kyllösen idea tilata jäänmurtaja Setalle Liikennevirastolle, vaikka muita murtajia hallinnoi Merenkulkulaitos. Kaksinkertaista hallintoa, himmeleitä, kiintiövirkoja feministeille ja yleistä epäpätevyyttä!

Jonain aamuna herätessään oli Kyllösen aatetoveri Heidi Hautala vielä keksinyt, ettei suomalaisia jäänmurtajia saa päästää laisinkaan arktisille vesille jäitä murtamaan. Siellähän on tunnetusti aina jäätä, Koillisväylää ja kaikenlaista öljynporausta. Mutta kun Heidi olikin herännyt venäläisen opposiittimen vierestä, eikä tämä Andrei halunnut antaa Putinille pisaraakaan öljyä. Siis sitä venäläisten omaa öljyä Saksaan, Suomeen ja Ukrainaan vietäväksi.

Suomen kansasta 80%  EI asu pk- seudulla, mutta silti nämä Olarin ja Töölön vihreät haluavat olla kaikista maaseudun asioistakin päättämässä. Tuossakin suokuokinnassa halutaan vaan työllistää satoja Helsingin pikkumaistereita, vaikka kansantaloudellisesti järkevintä on mennä MTK: n ammattilaisten viitoittamaa tietä ja keskittyä maailman puhtaimpaan elintarviketuotantoon.

Entäs sitten tämä Kittilän tapaus, missä Kauniaisista tullut viherfeministi-kunnanjohtaja yrittää pistää koko kunnan polvilleen. Tuo Levin alueen kehitys on ollut valtaisa menestystarina, joka on tuonut tuhansia työpaikkoja alueelle. Nyt tämä nuori nainen hyökkää heppoisin perustein kunnan keskeisten vaikuttajien kimppuun. Espoon kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen ei koskaan haastanut Nokian Jorma Ollilaa oikeuteen, vaikka Nokiankin asioissa olisi ollut setvimistä. 
Onko tuo viherfeministinen agenda tosiaan niin raakaa, että siinä saa lapsikin mennä pesuveden mukana!