Suomessa on ilmeisesti jo satoja Elokapinan kannattajia/jäseniä, jotka terrorisoivat työssäkäyviä ja elinkeinoelämää tukkimalla päiväkausiksi Helsingin pääväyliä. He kutsuvat itseään aktivisteiksi, vaikka he olisivat voineet käyttää häiriköinnin sijasta aikansa istuttamalla miljoonia puita.

Minä olin 14- vuotiaana kesätöissä istuttamassa puuntaimia. Aina perjantaisin pomo kehotti meitä istuttamaan vauhdilla ja ilman taukoja 300 tainta, jolloin pääsisimme pari tuntia aikaisemmin kotiin. Sellainen vauhti tekee kuukaudessa jo 6. 000 uutta puuta ja parissa kesäkuukaudessa tulee 12. 000 vihreää hiilensyöjää. Näin ollen jo 500 Elokapinan kannattajaa voisi kevyesti istuttaa kesässä 6 miljoonaa puuta ja sehän olisi jo ihan oikeata aktivismia.

Elokapinan avuttomat eivät kuitenkaan kykene mihinkään tällaiseen ja minä ole todennäköisesti istuttanut yksin enemmän puita kuin Helsingin vihreät yhteensä. Suomi on kuitenkin saamassa pari miljardia EU: n elvytyspaketista ja Elokapinan jäsenet tietävät järjestönsä saavan runsaasti rahaa niistä tuhannesta (1. 000) miljoonasta, jotka syydetään ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Näin ollen he toteuttavat vain omaa agendaansa ja heidän suttuinen päämääränsä kokee täyttymyksen. He saavat komeita uusia tiloja, joissa kuluttaa rajatonta joutoaikaansa ja käyttää huumeita.

Suomessa on miljoona hehtaaria käytöstä poistuneita peltoja, joille isännätkin haluaisivat jonkun istuttavan puita. Sen sijaan nyt tullaan istuttamaan metsää vain hyötykäytöstä poistettaville turvesoille. Lukemattomien  ilmastoasiantuntijoiden ja muiden turhamaistereiden jälkeen yksi istutettu taimi maksaa 100€/kpl ja kansantaloudellisesti laskettuna sen taimen hinta on 850€. Hirvet löytävät nopeasti nämä "buffettipöydät" ja nauttivat siellä tonnin aamiaisia!

Sisäministeri Maria Fatima Ohisalon tekemä poliisin toiminnan suora ohjaus on jo suorastaan rikollisen härskiä. Ensin hän vaati poliisilta selvitystä, kun nämä estivät kurdimielenosoittajia tuhoamasta kadun varren kauppoja. Sen jälkeen hän vaati poliisilta selvitystä kaasuaseen käytöstä Elokapinan laittoman mielenosoituksen ja viranomaisen vastustamisen yhteydessä. Kolmanneksi hän esti poliisia julkaisemasta epäiltyjen kuvia vuosi sitten tapahtuneessa Kaivohuoneen pahoinpitelyssä, jossa neljä muslimimiestä tappoi kantasuomalaisen miehen. Ja niin se tapaus jäi iäksi selvittämättä. Vain vähän aikaisemmin tuo jääkylmä nainen oli itkenyt Irakissa valekuolleen Saddam Husseinin terroriarmeijan majuria.