Käytännöllisesti katsoen kaikki, näin sanoo Suur- Göteborgin poliisipäällikkö Erik Nord mielipidekirjoituksessaan Göteborgs- Postenissa.

Ruotsin rikosseuraamusvirasto Brå lopetti jo ajat sitten tilastoimasta rikollisia ja rikoksia etnisen tai kansalaistaustan mukaan ja se antaa tietoisesti sekavia ja vähätteleviä lausuntoja maahanmuuttajien osuudesta. Näitä sitten Suomen lehdistökin toistelee ja feministinen Yle kirjoittaa: Anders ei ala tappamaan vasta nelikymppisenä. Tapahtumasarjassa, jossa viidestä naisen murhaajasta neljä oli maahanmuuttajia (lue: pakolaisia).

Pelkästään 2. 000- luvulla Ruotsissa on ammuttu jo satoja ihmisiä (jo tänäänkin yksi). Viimeisten parin päivän aikana Göteborgissa ammuttiin yksi jengipomo ja raskaana ollut nainen

Poliisipäällikkö tietää kuitenkin totuuden ja uskaltaa kertoa sen. Lähi- idästä, Pohjois- ja Itä- Afrikasta, sekä Balkanilta tulevat rikolliset riehuvat Kansankodissa.

Eihän ongelmaa saada ikinä ratkaistua, jos aina vain hymistellään: Anders, Pelle ja Göran, aivan kauheeta APUVA!

images.jpg

Tässä Pirkka- Pekka Peteliuksen satiiria Helsingin vihreistä, jota hän ei kuitenkaan voinut pyytää anteeksi. Hän kun ei tietenkään voinut sanoa siinä tehtävän pilaa nimenomaan vihreistä, vaikka kansalle se oli ilmiselvää.