Timo Vihavainen kirjoittaa tänään vallan vahtikoirista Venäjällä, joten niitä voi kyllä tarkastella myös täällä Suomessa.

Ennen vallan vahtikoirien käsitettiin vartioivan päättäjien toimintaa kansan etuja silmällä pitäen, mutta nyt sekin on kääntynyt toisinpäin. Yle, Hesari ja toimittajien vihreä enemmistö rähisee ja näyttelee nyt hampaitaan kansalle, joka on ruvennut arvostelemaan viher- feminististä hallitusta. Miten ihmeessä jo onnistuneesti syrjäytetty valkoinen roskaväki on nyt palannut arvostelemaan akateemisesti koulutettua naishallitusta! Sanat ovat väkivaltaa, paitsi tietysti naisministerin oppositiojohtajalle huutama Paskapuhetta television suorassa lähetyksessä.

Suomen herrasväki ei voi vielä poistaa valkoiselta roskaväeltä äänioikeutta, vaikka se onkin jo monta kertaa pyyhkinyt perustuslailla. Persturva, perskarvat, perslaki, ei mitään väliä, ovat Marin, Tuppurainen ja Halonen naureskelleet keskenään.

Sen sijaan ne ovat ryhtyneet oikein urakalla demonisoimaan perussuomalaisten edustajia, mikä varmasti säikäyttää monia kotiäitejä ja eläkeläismummoja. Persut on äärioikeistoa, ne huutavat, vaikka tanskalaisten sosiaalidemokraattien ja vasemmistoliiton katsannassa koko Suomen nykyhallitus on pahinta mahdollista äärioikeistoa. Suhtautumisessaan Päivi Räsäseen, Hussein al- Taeen ja al- Holin terroristinaisiin nimittäin.

Nyt Suomessa yritetään estää valkoista roskaväkeä käyttämästä sosiaalista mediaa. Ruotsissa on kuitenkin tullut yllätys sillä saralla. Facebook on sulkenut Ruotsissa viisi vuotta toimineen ja 160. 000 jäsenisen Pink Room- sivuston, jossa ”kaikkien ei- miesten” oli mahdollista rajattomasti solvata valkoisia miehiä.

Facebook linjasi, että ruotsin kielen miestä (ja ihmistä) tarkoittava man-sana ei saa enää esiintyä negatiivisessa yhteydessä. Ryhmään on lisätty avainsanavaroitus-toiminto, joka ilmoittaa ylläpidolle muun muassa sanojen mies tai viha käyttämisestä ja johtaa julkaisun tarkastamiseen. Facebookin Ruotsin-viestintäpäällikkö Lukasz Lindell totesi lehdelle, ettei mies-sanaa sinänsä ole kielletty, mutta vihamielinen sisältö on.

Tämä Facebookin ratkaisu johtuu varmaan siitä, että amerikkalaisissa tuomioistuimissa seurataan tarkasti lain kirjainta ja mahdollinen haaste syrjinnästä ja vihapuheesta voisi johtaa jättimäisiin korvauksiin. Kuten jo mainitsin; Suomessahan pyyhitään persettä jo perustuslaillakin, mutta kansainväliset somejätit eivät voi sellaiseen lähteä.

Tämä Suomen vallan vahtikoirien massiivinen kampanjointi persuja vastaan johtuu kepulaisten äärimmäisestä hädästä. Kehysriihikin piti siirtää kunnallisvaalien jälkeiseen aikaan, koska sieltä on taas tulossa saatanallisia säkeitä Suomen maalaisväestölle ja työkansalle. Kepu ilmoittaa vastustavansa polttoaineiden veronkorotuksia, mutta niinhän se ilmoitti myös vastustavansa turveteollisuuden alasajoa! Vihreillä on kuitenkin takanaan kaikki muut hallituspuolueet, mutta kepun ministereillä korkeintaan puolet omasta 10% kannatusualhossa rypevästä puolueestaan.