Kurdeille kuuluisi se oma valtio, mutta kun se nyt vain ei käy arabeille, iranilaisille ja turkkilaisille. Irakissa kurdit olivat myös pääosassa Isisin kukistamisessa ja vapauttivat Mosulin miljoonakaupungin, mutta heti sen jälkeen arabit hyökkäsivät kurdien asemiin ja ajoivat nämä takaisin köyhille vuoristoseuduille. Irakin kurdien suurin virhe oli se, että he tekivät yhteistyötä Israelin kanssa.

Suomen suvaitsevaisto ei ole koskaan vaatinut itsenäistä Kurdistania, mutta sen sijaan huudetaan kurkut suorina itsenäistä arabien Palestiinaa. Vaaditaan Palestiinan "vapauttamista", vaikka mitään Palestiinan valtiota ei ole koskaan, eikä missään ollutkaan.

Näissä kuvissa feministivihreät vaativat ilmaston pelastamista, naisille 100% tasa- arvoa, miljoona pakolaista, puolen vuoden lomia ja kaikkea mahdollista mitä nyt vain keksivät. On kantakirjasuomalaisten miesten velvollisuus järjestää heille kaikki tämä hyvä ja tietysti myös hoitaa kustannukset!

images%20%282%29.jpglataus.jpgimages%20%283%29.jpgimages.jpg

Lähi- idässä soditaan jatkuvasti ja nytkin on pitkä rivi uusia sotia odottamassa. Iran lähetti muutama päivä sitten 7. 500 sotilasta Irakiin sunnimuslimien mellakoita kukistamaan ja siellä on taas uusi sisällissota aluillaan. Libanon voi räjähtää koska tahansa ja Jordanian rauhakin on aika ohuen langan varassa.

Turkki nyt vaan vie tuon 30 km leveän siivun Syyriasta, jollei nyt sitten Venäjä puutu peliin. Kurdeille jää kuitenkin vielä valtaisat alueet Irakin, Syyrian, Iranin ja Turkin alueille, missä he voivat kehitellä oman valtion mallia. Lähivuosina nämä isäntävaltiot tulevat ajautumaan kukin vuorollaan kaaokseen, joten silloin joissakin niissä nousee ehkä demokraattinen hallitus, joka antaa kurdeille sen itsenäisyyden tai vahvan autonomian omalle alueelleen. 

Kurdish-inhabited_areas_of_the_Middle_Ea

Tuossa turkin operaatiossa positiivista voi olla se, että Turkki tosiaan ahtaa ne muutama miljoona siirtolaista sinne Syyrian puolelle. Eurooppa ei voi mitenkään ottaa miljoonia uusia pakolaisia, siitä on turha kenenkään ohisalon edes haaveilla. Tanska pistää jo rajatarkastukset Ruotsin rajalle, koska naapurin pieni sisällisota leviää jo sen alueelle. Näin ollen Suomikin voi mahdollisen pakolaisaallon alkaessa sulkea rajansa Ruotsiin.

”Teidän paluunne Bosnia-Hertsegovinaan”, luki Saksan kirjeessä sinne saapuneille Jugoslavian pakolaisille sodan loputtua. Samanlaiset kirjeet pitäisi lähettää Suomessa asuville somaleille ja irakilaisille, ja heille olisi pitänyt myöntää vain kolmen vuoden oleskelulupa kerrallaan. Luvan umpeuduttua rutiinitarkastus, ja hyvin työllistyneille ja integroituneille uusi oleskelulupa, mutta jihadia saarnaavat husut ja muut laiskat plösöt pikavauhtia ulos maasta. Nämä kaksi ryhmää ovat juuri pahimpia: ne lähettävät lapsensa jopa vuosiksi sinne "turvattomaan" kotimaahan "kotoutumaan" ja oleskelevat itsekin siellä pitkiä aikoja. Vanhemmat makaavat 20% työllisyysasteella Suomessa ja heidän päätoimensa on Mekkaan pyllisteleminen.

Kosovon muslimit ovat sopeutuneet esimerkillisen hyvin Suomeen ja heille se uskonto on vain pikku juttu vapaa- ajalla. Todennäköisesti heillä on myös erittäin hyvät tilastot ja he maksavat oman olemisensa kustannukset suomalaiselle yhteiskunnalle.