Nyt lehdistössä spekuloidaan jopa sillä, kuinka Anna- Maja Henrikssonista (Rkp) voisi tulla seuraava pääministeri. Melkoiset kiemurat siihen vaaditaan ja täysin mahdottomalta tuntuu.

Sen sijaan Riikka Purran (PS) menestys presidentinvaaleissa voisi olla enemmän mahdollista. Hän sai nyt ek- vaaleissa 42589 ääntä, jollaisella äänimäärällä Alexander Stubbia pidettiin heti potentiaalisena presidenttinä.

Tämän spekuleeraukseni ehtona on tietysti se, että PS pelataan ulos hallituksesta.

Pekka Haavisto on todennäköisesti toinen ehdokas, joka menee toiselle kierrokselle. Tämän kaikkien friikkien äidin kaapista ei löydy luurankoja, mutta sieltä löytyy lähes 40 vuotta nuorempia puppelipoikia.

Juuri ennen ulkoministeriksi tuloaan hän teki pitkän junareissun puppelipoika Jerin kanssa, jonka hän sitten muutaman kuukauden kuluttua palkkasi ulkomisteriöön "erityisavustajaksi". Tuo titteli on  varmaan naurattanut Pekkaa ja Jeriä, kun he ovat kähmineet toisiaan ulkoministeriössä.

haavisto.jpgnexar antonio flores.jpeg

Tässä kuvassa vasemmalla Pekka Haavisto ja "erityisavustaja" (katso Pornhube) Jeri Aalto. Pienemmässä kuvassa Pekan vihitty puolisko Nexar Antonio Flores, joka tulisi todennäköisesti myös asumaan Mäntyniemeen.

Me olemme nyt neljän vuoden ajan saaneet seurata, kuinka Sanna Marin on pääministerinä elänyt kuin Marilyn Monroe ja hänen Kesärannan virka- asunnollaan on järjestetty jatkuvasti viina- ja huumehuuruisia jatkoja, joista on vieläpä ylimielisesti ja kansaa halveksien julkaistu riettaita kuvia ja videoita.

On aivan ennenkuulumatonta koko maailmassa, että jonkun valtion pääministeri joutuu yleisen painostuksen vuoksi menemään huumetestiin. Kuten Sanna Marin joutui menemään. Tästä Marinin kaudesta voimme kuitenkin päätellä millaiset orgiat alkaisivat Mäntyniemessä, jos Pekka Haavisto valitaan presidentiksi!

Kokoomuksella on varmasti oma ehdokas presidentinvaaleissa, mutta tämän juuri ja juuri tapetista erottuvan henkilön aina sanavalmis ja viehättävä Riikka Purra voittaisi kevyesti ja menisi toiselle kierrokselle. Jo nyt kokoomuslaisista yli puolet kannattaa hallitusyhteistyötä PS: n kanssa, joten heillä ei ole mitään ennakkoluuluja persuja, eikä varsinkaan äänikuningatar Riikka Purraa kohtaan.

Samoin keskustassa, kristillisissä ja ärkoopeessä kavahdetaan Pekka Haavistoa, joka jo ulkoministerinä toimi lakien vastaisesti, eikä ole koskaan noudattanut mitään ihmisyyteen kuuluvia sääntöjä.

Hjallis Harkimo (Liike nylkyttää kok) on kuksinut naisia kaikista eduskunnan puolueista, joten siinä on yksi (1) varma ääni Haavistolle. Sitten taas ne Harkimon kuksimat ja pois heittämät 10 naista äänestävät Riikka Purraa, joten aika hyvältä näyttää tässä vaiheessa!

Näillä mennään!