"Silloin 2019 oli kammottava virhe muodostaa hallitus vähän yli kolmikymppisistä, kokemattomista ja ylimielisistä naisista. Me emme tunteneet ollenkaan yhteiskunnan toimintaa ja kun tuli vielä se korona päälle. Se kaikki johti hyvinvointivaltion katoamiseen."

Noin tulevat lausumaan Ohisalo, Andersson ja Marin joskus parinkymmenen vuoden päästä, kun he ovat yli viisikymppisiä ja kokeneita poliitikkoja. Silloin he istuvat tosin jo turvatuissa EU- viroissaan Brysselin osteripöytien äärellä ja 2500 kilometrin päässä Suomesta he uskaltavat viimeinkin olla rehellisiä.

Mutta nyt on vuosi 2020 jKr  ja yhteiskunnan kaaos on vasta alkamassa.

Tässä taloustilanteessa Ruotsi tekee täsmälleen päinvastoin kuin Suomi: ”Selvin ero Suomeen on se, että Ruotsissa hallitus tekee 3 miljardin euron verokevennykset: pieni- ja keskituloisten verotusta kevennetään, kotitalousvähennys nousee noin 7 000 euroon, työnantajat saavat vajaan 12 prosentin helpotuksen sivukuluihinsa palkatessaan alle 23-vuotiaita töihin, ja investoinneista saa ylimääräisen noin 4 prosentin hyvityksen yritysverotukseen.”

Meillä kauhisteltiin aivan oikein Kaipolan paperitehtaan yli 400 työpaikan menetystä. Pian sen jälkeen työministeri Tuula Haatainen ilmoittaa aivan lonkalta palkkaavansa 1200 ihmistä lisää TE- keskuksiin jakamaan niitä juuri kadonneita työpaikkoja. Tarkoitus on vain saada akateemisille naisille verovaroin kustannettuja leikkitöitä, kun ei muuta osata. Minä olen eläissäni ja kirvesmiehen pätkätöissä etsinyt kymmeniä kertoja uuden työpaikan, mutta kertaakaan en ole saanut sitä työvoimatoimistosta.

Ohisalo oli vieraillut Etelä- Karjalassa, missä olisi tarvittu pari miljoonaa Parikkalan rajanylityspaikkaan. Se ei hänelle kuitenkaan käy, koska Venäjän ihmisoikeudet. Samaan aikaan maailmalta on kärrätty Suomeen tuhansia ihmisiä, joiden epäillään syyllistyneen murhiin ja kidutuksiin kotimaidensa hirmuhallinnoissa. Supon "valvonnassa" on 300 terrorismista epäiltyä ja siis täysin vapaina kansan keskellä.

Opetusministeri Li Andersson julistaa kaikissa medioissa, kuinka "suomalainen yhteiskunta on epäonnistunut koulukiusaamisen kitkemisessä". Paskapuhetta jälleen! Suomen sairaanhoitajat, rakennustyöläiset, metallimiehet ja kukaan tavallinen suomalainen ei ole mitenkään vastuussa Kytöpuiston koulun tapahtumista.

Sen sijaan täyden vastuun kantaa opetusministeri Li Andersson ja ennen kaikkea koulun rehtori Maarit Hosio, joka olisi pitänyt välittömästi erottaa virastaan. Tälle rehtorille oli ilmoitettu monta kertaa kiusaamisesta, mutta hän ei edes vaivautunut vastaamaan kiusatun pojan isän viesteihin. Sen sijaan tämä täysin vailla suhteellisuudentajua oleva nainen valittaa saamistaan ikävistä sähköposteista ja yrittää vielä itse uhriutua.

Nyt tuota koko juttua ollaan tietysti kääntämässä täysin päälaelleen ja maahanmuuttajalasten vanhemmat vetoavat kärsimäänsä rasismiin. Heille on irvistelty ja nyt heillä on oikeus tappaa kuka tahansa suomalainen: BLM! Somalit ovat jälleen kerran läimäyttäneet naamaan suomalaista valtaväestöä ja vahvistaneet karmaisevan huonoa mainettaan. Lapset ovat lapsia ja tuokin juttu olisi ollut helppo estää, sopia ja ratkaista järkevien ihmisten kesken. Mutta kun vaan ei, koska nyt ovat BLM ja feminismi löytäneet toisensa!