Koko kesän Helsingin Sanomat on revitellyt muutamilla sanoilla ja lauseilla, jotka toimittajat ovat poimineet Riikka Purran aikoinaan sosiaaliseen mediaan kirjoittamista kevyistä keskusteluista. Niitä kirjoittaessaan hän ei ollut ministeri tietenkään, eikä edes poliitikko vielä.

Ensi perjantaina eduskunta äänestää valtiovarainministeri Riikka Purran luottamuksesta, joten eikö nyt olisi Hesarin jo korkea aika julkaista kokonaan ne kirjoitukset, joista ne yksittäiset sanat ja lauseet on poimittu. Ei vie paljon tilaa ja nyt on sentään kysymys sananvapaudesta ja Hesarin luotettavuudesta!

Teksteistä lukijat näkisivät kuinka mieletöntä ja valheellista toimittajan on niiden perusteella otsikoida jonkun maahanmuuttajan haastattelu: Ammuttaisiinko minutkin?

Kesää Riikka Purra kuvaa sanaparilla ”sanoinkuvaamattoman hirveä”.

Tuttavapiirissäni on paljon perussuomalaisia äänestäneitä, mutta heistäkin vain ani harva on nähnyt nuo Purran kirjoitukset kokonaan. Koska valtalehdet ja tietenkin Yle eivät ole niitä julkaisseet. Ja niiden käyttämät asiantuntijat ovat olleet "asiantuntijoita".