Näinä päivinä Suomessa puhutaan paljon maahamme jääneistä "paperittomista" pakolaisista, mikä nimitys on hieman harhaanjohtava. Heillä kun on taskussaan  kolminkertaiset kielteiset paperipäätökset oleskeluluvasta, mutta vain paperirahaa puuttuu.

Nyt siihen on kuitenkin tulossa muutos, koska Turun hallinto- oikeus on antanut asiassa paperirahattomille suotuisan päätöksen. Pian tuleekin käyttöön Kelan Gold- card, jolloin jokaisella maailman kansalaisella on oikeus syödä ja oleskella maassamme Suomen veronmaksajien kustannuksella.

Näin Marokon Agadirissa suomalaisia turisteja palvellut marokkolainen nuori mies voikin matkustaa Suomeen ja ryhtyä itse vuorollaan turistiksi. Kotimaassaan hän sai raataa häpeällisellä alle parinsadan euron kuukausipalkalla, mutta täällä hän nauttii heti kolme kertaa suurempaa toimeentulotukea. Asunnon lisäksi, tietenki! Pian meillä onkin sitten jo Ruotsin mallinen monikulttuurinen kielten sorina kaikilla turuilla ja toreilla ja varsinkin Turun torilla.

Tähän kun lisätään vielä, että seuraavassa hallituksessa vihreät ajaa läpi pakolaisten kotimajoitusjärjestelmän, niin jo vain on Marokon Mohammedilla hyvä olla. Vihreät feministinaiset sitten kun saattelevat riemuissaan koteihinsa parasta miehuuttaan eläviä partalapsipakolaisia ja kelasta haetaan tukea olemiseen ja asumiseen. Nämä nuoret naisethan voivat antaa "kotihoitoa" useammallekin pakolaiselle, jos vain pe*se kestää. Miehet käyttävät tuollaista "ei mulla pe*se kestä" sanontaa raha- asioista puhuessaan, mutta tulisko siitä tässä nyt aivan väärä käsitys; en minä tiijä! 

Aikoinaan Suomessa saivat "kotihoidot" Hitlerin armeijan sotilaat ja jopa maataloihin sijoitetuilta venäläisiltä sotavangeilta jäi parisataa lasta. Tästä uudesta pakolaisten kotimajoituksesta tulee kuitenkin kehittyneempi, koska siinä on valtion rahakirstu takana.

Tässä naisten tasa- arvon ihmemaassa kaikki yllä kerrottu on mahdollista. Sen sijaan suomalainen heteromies ei voi edes kohteliaasti tervehtiä kadulla vastaan tulevaa ulkomaista huoraa; joku femakko näkee aina ja raastuvaan mennään seksinostosta tuomiota kuulemaan!

Katselin tänään Teemalta ohjelman Suomen sotakorvauksista Neuvostoliitolle ja se rupesi suivaisemaan. Kuudessa vuodessa 3600 kilometrin ( Helsinki- Sisilia ) pituisen junan verran kaikkea mahdollista tavaraa ja 500 laivaa vielä päälle. Eikö vähempi olisi riittänyt!

Lisäksi ylellä uutisoitiin suomalaisia poikia odottavan lähes 10%  lyhyempi elämä kuin tyttöjä. Asunnottomien päivänä äärimmäisen huolestunut A- Studion naistoimittaja vaati nopeita toimenpiteitä naisten asunnottomuuden korjaamiseen, vaikka asunnottomista 75% on kantakirjasuomalaisia miehiä. Ruotsissa muuten miesten ja naisten keskimääräinen elinikä on lähes sama.