Uudesta Sotesta (Hyväntoivonalueet) tuli juuri sellainen Kepun kaksikätinen rosvo kuin pelättiinkin. Lisää puoluetukea maksetaan toisella nimellä ja aluevaltuustojen kokous- ja muiden palkkioiden, sekä kaikenlaisten kulujen maksussa käytetään ohjenuorana Fortumin ja muiden pörssifirmojen hintoja.

Nyt niitä joudutaan näennäisesti laskemaan ja leikkaamaan, koska valtiolla ei ollutkaan kaataa sinne niitä puuttuvia miljardeja. Jossain vaiheessa meillä on taas Annika Saarikon tapainen vetelä valtiovarainministeri ja silloin niitä korotetaan 40- 70%, koska "osaamisesta ja vastuunkannosta pitää maksaa".

Olen sen verran seurannut kunnan- ja kaupunginvaltuustojen istuntoja, että noiden aluevaltuustojen maanviljelijöistä, feministeistä, kirvesmiehistä, taksikuskeista, jne, 77% ei edes ymmärrä mistä kokouksissa puhutaan!

Ylellä kerrotaan myös miksi metallialan nuoret ammattilaiset eivät mene töihin ja sen olen itsekin huomannut nuorista suomalaismiehistä rakennusalalla: He eivät kestä, eivätkä suvaitse reaalimaailmaa!

Nykypäivän nuori suomalainen nuorimies on viettänyt koko elämänsä naisten tiukasti hallitsemissa yhteisöissä: koti, päiväkoti, peruskoulu, jne. Kotona on julkisesti luettu vain Hesaria ja muita naistenlehtiä, sekä televisiosta on katsottu vain äidin hyväksymiä ohjelmia. Miksi isä oli illat autotallissa; sen hän saa tietää vasta varhaisessa keski- iässä. Liian myöhään.

Nykypäivän nuoret miehet ovat wokelluksen ja feminismin myrkyttämiä, joille sananvapaus tarkoittaa vain loputtoman pitkää kiellettyjen sanojen ja puheenaiheiden listaa. Jokaista eri mieltä olevaa he kutsuvat natsiksi, mutta itse ei kestetä mitään arvostelua ja huumorintaju on sama kuin naisilla: sitä ei vain ole.

Olen rakennustyömailla huomannut saman ilmiön kuin mistä nuo metallialan nuoret miehet kertovat. Käskyttämistä ja sanelua ei siedetä, vaikka yksityisen sektorin työpaikoilla työn edistyminen vaatii kokeneemman ja pätevämmän työkaverin tai pomon ohjeiden nopeaa ja täsmällistä noudattamista.

Kaikille tulee paha mieli, kuten eräs lihava apumies sanoi jostain aivan tavallisesta kahvipöytäkeskustelusta. Samoin eräs muiden kieltäytymisen takia työsuojeluvaltuutetuksi päässyt lihava apumies sanoi minulle kerran: Varohan vaan, ettet joudu syytteeseen työpaikkakiusaamisesta! Tämä Vasemmistoliiton mandaatilla lautamiehenäkin ollut apumies ei saanut omasta mielestään riittävästi kunnioitusta meiltä vanhemmilta kirvesmiehiltä.

Pyysin häntä yksilöimään minkä takia joudun syytteeseen, mutta ilmeisesti hänen mielestään Paha mieli oli riittävä syy. Itse hän sitten tosiaan natsitteli jokaista vähänkin eri mieltä olevaa, koska meidän sanavalmiissa ja kokeneessa työporukassamme hän oli yhtä avuton kuin linnunpoikanen moottoritiellä. Täysin avuton hän oli myös työhommissa, mutta se ei liity tähän käsiteltävään asiaan.