Tänään on taas Naisten päivä ja puhutaan naisten tasa- arvosta, joten vilkaistaanpa sosiaali- ja terveysministeriön tasa- arvoyksikköä. Ja sieltä tuleekin heti täyspotti, naisilla 100% tasa- arvo.

Tasa-arvoyksikkö (TASY) - henkilöstö:
Annamari Asikainen, neuvotteleva virkamies  
Tanja Auvinen, johtaja  
Heidi Haggrén, suunnittelija  
Johanna Hautakorpi, Hallitussihteeri, Regeringssekreterare  
Riitta Martikainen, Tasa-arvoneuvos  
Mari-Elina McAteer, projektipäällikkö  
Hanna Onwen-Huma, neuvotteleva virkamies  
Eeva Raevaara, neuvotteleva virkamies  
Terhi Tulkki, hallitussihteeri  
Meija Tuominen, ylitarkastaja  
Outi Viitamaa-Tervonen, projektipäällikkö  
Liisa Viitanen, osastosihteeri  
Päivi Yli-Pietilä, neuvotteleva virkamies  

Ruotsinkielinen Astrid Thors haki valtakunnallisen tasa- arvovaltuutetun virkaa, mutta kokemattomapi suomenkielinen mies valittiin. Aivan oikein, nyt on hallitus selityksen velkaa.

Sen sijaan 2010 valitulle ruotsinkieliselle Eva Biaudetille  myönnettiin jopa "erivapaus viran hakukriteereissä mainitusta ylemmästä korkeakoulututkinnosta". Ruotsinkielinen nainen jyräsi siis jopa muslimimiehen ja varatuomarin. Siinä on kyllä jo buurit ja ellit sekaisin, mutta ilmeisesti seos on oikea noin niinkuin suomalaisessa naisten tasa- arvokatsannassa.

No entäs tämä 6+ 6+ 6 perhevapaat. Isälle ja äidille yksi pakollinen ja viimeisestä sovitaan. Naisten vapautta asepalvelusta perustellaan aina lastenhoidolla, joten isän katsannassa tuohon yhteiskunnalliseen velvollisuuteen tuleekin vielä päälle se 6/12kk asepalvelusta tai siviilipalvelusta.

Näin heteromiehen yleismaailmallisessa tasa- arvokatsannassa nuo luvut voisivat olla 6+ 6+ 6+ 6  ja viimeinen kutonen olisi miesten intti/sivari tai naisten pakollinen siviilipalvelus. Sille on jo vahva tilaus katastrofaalisessa vanhustenhuollossa. Puolet suomalaisista naisista ei hanki lapsia, joten siinä tulisi heillekin yksi kutonen ja he tuntisivat tehneensä merkittävän yhteiskunnallisen uhrauksen. 

Mikäli yhteiskunta rupeaa näin päättämään perheen sisäisestä järjestyksestä, tasa- arvosta ja dynamiikasta, niin eikö se voisi samalla myös perustaa sen perheen. Jokainen 18 vuotta täyttävä mies ja nainen saisi Kelalta kirjeen, jossa ilmoitetaan tulevan puolison nimi ja osoite. 

-Alma Johanna Huttunen ( os. Mähönen ), 60- vuotias leskirouva Kuopiosta!

- Älä valita Petri, heti yo- kirjoitusten jälkeen menet vaan Huttusta tapaamaan. Kelassa on 3 vuoden valitusjonot ja uusi päätös voi taas olla aivan mitä tahansa!

Naisten päivästä minulle tulee aina Marimekko mieleen ja siinäpä hyvä syy onnitella suomalaisia naisia!