Rakennustyöläisenä minä en pahemmin  jaksa sääliä jukisen sektorin ja yliopistojen leikkauksia. Toisaalta en ole myöskään erityisen vahingoniloinen.

Viimeisten vuosikymmenien aikana juuri julkiset rakennustyöt on annettu verovapaalle ja alipalkatulle ulkomaiselle työvoimalle. Helsingin virkamiehet ovat oikein juhlineet, kun on saatu virolainen pääurakoitsijakin ja puutavarasta lähtien  kaikki on tuotu ulkomailta. Toisinkin olisi voinut menetellä, kuten Rovaniemellä tehtiin.

Nyt se on loppu. Se pelkästään rakennusalalla viranomaisten ilmoittama  300- 500 miljoonan verotulojen menetykset vuodessa ja siihen päälle meidän työttömien suomalaisten korvaukset (yhteensä 1.3- 2.2 mijaaaardia) tuli nyt maksuun! Akateemiset EU- hörhöilijät joutuvat samaan tilanteeseen missä Suomen työkansa on ollut jo pitkään.
Norjassa on paljon töitä, käydään tekemässä ne pois, sanoi silloinen eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma ja se oli tarkoitettu meille suomalaisille rakentajille. Minä en viitsi sanoa akateemisille ja kunnan syöttiläille mitään noin rivoa, vaikka mieli kyllä tekisi.

Pakolaiskeskustelu käy kuumana ja sehän on hyvä kun vain keskustellaan.

On perustettu Kyllikin Siskot, Nyrkki- Kyllikit ja vastaanottokeskuksissa kehitellään Lotta Svärdin rauhanaikaista versiota: rajatonta rakkautta kuukausipalkalla. Tosin he kertoivatkin rupeavansa antamaan partalapsipakolaisille seksuaalivalistusta, mutta kansa ei tiennyt sen tarkoittavan ihan sitä itteään ja käytännössä.

Nyt nuo SPR:n työntekijät valittavat, kun ihan lopputilillä uhkaillaan seksin harrastamisesta asiakkaan kanssa. City- Marketissa ja Prismassa tuo sääntö on aina ollut itsestäänselvyys.

Kaarina Hazard oli myös hyvin jyrkkänä pakolaisten puolesta ja sanoi ettei ainakaan hänen turvallisuutensa ole mitenkään vähentynyt. King Kongin kerrotaan sanoneen samaa. Hazard toivoi eräässä IS- kolumnissaan Matti Nykäsen kuolemaa ja se oli mielestäni jo törkeyden huippu. Onneksi koko kansan Matti voi tänään paremmin kuin koskaan.

Hesarissa oli juttu naispuolisesta afrikkalaisesta tohtoriopiskelijasta, jota oli uhkailtu. Naisen istuessa bussissa isokokoinen suomalaismies oli ulkopuolelta lyönyt nyrkillä ikkunaan. Hesarin jutussa ei ollut naisen kuvaa, nimeä, eikä muuta lähdettä, vaikka sellainen kuuluisi automaattisesti olla nykypäivänä.

Yli 5.5 miljoonasta suomalaisesta löytyy joka lähtöön, mutta yleisesti ottaen tuo uutinen oli suorastaan riemastuttava. Onko tosiaankin niin, että tuollainen jokaisen suomalaisenkin kohdalle silloin tällöin sattuva törkeä käytös on lehtiuutisen arvoinen, jos se osuu maahanmuuttajan kohdalle. Olemmeko me suomalaiset kohdelleet tosiaan niin hyvin mamujamme, että tuollaiset somalityttöjen tönäisyt (myös todistamaton) ja nyrkinhuitaisut ikkunaan ovat ainoita uutisaiheita! Näitä ja näitä on näköjään jo joka päivä.

Oikeamielinen Ulla Appelsin oli taas oikeassa, me suomalaiset ja ennenkaikkea me suomalaiset miehet olemme laulun ja nopelin rahapalkinnon arvoisia.

Muuten olen sitä mieltä, että Paavo Väyrynen tuo edelleenkin piristystä suomalaiseen politiikkaan.