Tänä viikonloppuna ( 2019 jKr ) suomalaisen demokratian korkea veisu soi kaikkialla ja nousee korkealle taivaan sineen. Nyt on nimittäin seksuaalivähemmistöjen Pride, lestadiolaisten Suviseurat, Perussuomalaisten puoluekokous ja pari rock- konserttia vielä päälle.

Minä peukutan näitä kaikkia, koska minä olen hyvin suvaitsevainen ja demokraattinen ihminen.

Sen sijaan Rinteen hallituksen ministereistä saattaa jopa enemmistö osallistua vain Pride- kulkueeseen, he tuomitsevat jyrkästi lestadiolaiset ja Rinteen hallitus vei kaiken rahoituksen yli 500. 000 ihmisen kannatuksen saaneen PS: n nuorisojärjestöltä.

Minä siis kannatan tällaisen demokraattisen viikonlopun kaikkia tapahtumia ja suon sen kaikille näille kansanryhmille, mutta sitä ei Rinteen pakkoruotsi/pakkokasvissyöttö- hallitus tee.

Sen sijaan tämä hallitus yrittää aivan väkisin saada Suomeen islamistiterroristeja, jotka tekisivät lopun näistä kaikista tapahtumista. Ei ole liioittelua; Ruotsissa on jo peruttu suuria festareita, niissä on omat aitaukset naisille ja jotkut niistä ovat pelkästään naisille. 

Tuota al- Holin ja Isis- naisten juttua kannattaa pitää esillä, koska jossain välissä nämä hallituksen feministit raahaavat kuitenkin nämä naiset Suomeen.

al- Holin leirillä olevat lapset ovat omien äitiensä panttivankeja. Näillä naisilla on koko ajan tiiviit yhteydet Suomeen, joten he voisivat koska tahansa ilmoittaa sukulaisilleen luopuvansa lapsista ja nämä hakisivat lapset turvaan. Kuten muissa maissa on tehty. Nämä Isis- naiset haluavat kuitenkin itselleen sen miljoonien lottovoiton Suomessa: 2 kertaa 3 metrin televisiot, ilmaiset asunnot ja ilmaisen ylöspidon koko loppuelämäksi. Sekä tietysti vapautuksen kaikista tekemistään rikoksista.

Viime sotien aikaan Suomesta lähetettiin 60. 000 lasta (oikeaa lasta!) turvaan Ruotsiin. Näiden lasten palattua huomattiin kuitenkin tuhansien heistä unohtaneen suomen kielen ja ikävöivän ruotsalaisia kasvattivanhempiaan, jotka olivat myös valmiitta adoptoimaan heidät. Ja niinpä lapset lähetettiin takaisin Ruotsiin, koska Suomen olosuhteet ja näkymät sodan jälkeen olivat todella synkät. Olen keskustellut erään sellaisen palautetun naisen kanssa ja tämä täysin ruotsalaistunut rehtori ymmärsi hyvin ja oli kiitollinen vanhempiensa ratkaisusta.

Noita Isis- naisia koskevissa kirjoituksissa on pyöritelty paria suomalaista etunimeä ja kuvissa jopa heidän kätensä on peitetty ihonvärin salaamiseksi. Luultavasti jopa puolet heistä on somalitaustaisia ja tuonne leirille lähteminen osoittaa heidän kotoutumisensa täydellisen epäonnistumisen. Todennäköisesti myös kaikilla näillä lapsilla on kaksoiskansalaisuus ja Suomella on siis vain 50% vastuu (?) heistä.

Somalien Suomessa toimiville kymmenille järjestöille on vuosien saatossa ammennettu miljoonia miljoonien perään erilaisia avustuksia ja useimmiten niiden perusteeksi on merkitty "humanitäärinen avustustyö". Nämä husut ja abdulkarimit voisivat siis käynnistää ensimmäisen somalien ryhtiliikkeen ja avustaa nuo al- Holin somalilapset Somaliaan. Aivan oikein, tänäkin kesänä sadat Suomessa asuvat somalilapset on lähetetty Somaliaan saamaan vastamyrkkyä Suomessa annettuun saatanalliseen kotoutukseen.