Vihreiden kansanedustaja Özan Yanar haluaa kalifiksi presidentin rinnalle. Hänen puolisonsa, ylen toimittaja Aishi Zidanin kolumneissa olen havainnut positiivista suhtautumista tähän Muslimiveljeskuntaan, joka on yleisesti luokiteltu terroristijärjestöksi. Siellä se tykyttää Yanarinkin takaraivossa.

”Taustalla on hölmö ajatus, että maahanmuuttajat olisivat osa täysin erilaista yhteisöä, joka on ohjailtavissa kollektiivisesti”. Näin kirjoittaa Yanar presidentti Niinistön Uuden Vuoden puheesta. Tuollaisella presidenttiä solvaavalla lausunnolla hän joutuisi Turkissa seivästetyksi, mutta meillähän on tämä demokratia.

Puhukaamme siis muslimimaahanmuuttajista, jotka ovat pahoin epäonnistuneet kotoutumisessaan Suomeen.

Ruotsalaisessa Expressenissä on ollut Debatt- palstalla harvinaisen avointa keskustelua mamujen asioista. Eräs opettaja kertoo kymmenen vuoden molemmin puolin ikäisten muslimityttöjen käyvän jopa 10 tuntia viikossa koraanikoulua. Sehän tekee kuukaudessa jo yhden aikuisten työviikon verran tunteja, joten voidaan aivan hyvin puhua rinnakkaisyhteiskunnan järjestämästä rinnakkaiskoulusta.

Ja koraanikoulujen opetus puree: " Sinä olet valkoinen ja vääräuskoinen, emme me välitä sinun puheistasi", sanovat nuo tytöt sitten opettajalle. Suomessa on jo luultavasti samanlaisia kouluja.

Ruotsissa ja Tanskassa tehtiin samanlaiset haastatteluohjelmat moskeijoiden imaameista: kaksi piilokameralla varustautunutta muslimia kyseli imaameilta arkielämän asioista. Näiden televisiossa ja lehdissä hyvän kotoutumisen ja länsilakien kunnioituksen puolesta julistaneiden huijareiden sanoma oli aivan toinen piilokameran edessä: Meidän ei kannata seurustella ruotsalaisten ja tanskalaisten kanssa, ei mennä poliisin puheille, vaan islamilainen yhteisö ratkoo rikokset, me muslimit olemme nyt valloittamassa Eurooppaa, moniavioisuus on hyvä asia. etc.

Tuossa Expressenissä oli myös intialaisen ja chileläisen naisen kirjoitukset. Heidän tumman tukkansa ja tumman hipiänsä vuoksi musliminaiset tulevat jatkuvasti huomauttelemaan heille huivin puuttumisesta ja miehet suorastaan uhkailevat.

Mainos- tv:n uutisissa oli kymmeniä vuosia Tukholmassa asuneen Kari Lumikeron haastattelu. Hän tietysti kielsi kaikki ongelmat, mutta ohjelman lopuksi mies totesi naureskellen: Eihän nyt Suomessakaan kukaan liiku pimeällä ulkona. Kyllä liikkuu, paitsi Oulussa!

Ja sitten vastaus tuohon Yanarin ihmettelyyn vastuista: Eivät tavalliset muslimit ole vastuussa uskonveljistään, mutta imaamit ovat ja tuollaisten Tanskan ja Ruotsin dokumenttien jälkeen heidät pitäisi laittaa myös juridiseen vastuuseen. Tanskassa näin tehtiinkin ja maahanmuuttopolitiikka tiukkeni radikaalisti. Sikäläiset sosiaalidemokraatit ajavat muuten kaikkein kovinta linjaa.

Kosovon muslimipakolaiset ovat loistava esimerkki hyvästä kotoutumisesta. Heille on itsestäänselvää, että naisetkin menevät töihin ja eletään kaikin tavoin  Suomen sääntöjä noudattaen. Olen tavannut heitä kymmenittäin eri rakennustyömailla, kerran korjailin vikalistaa kahden kosovolaistytön pyörittämästä hampurilaispaikasta ja minulla on siis erittäin positiivinen käsitys kosovolaisista.