Mehän haluamme pohjoismaista ja liberaalia politiikkaa, joten tehkäämme Ruotsin liberaalien vaatimuksen mukaan: millekään etniselle järjestölle ei anneta enää valtion tukea vain sen etnisyyden vuoksi. Koska se vain heikentää integraatiota ja Suomessa syntyneet maahanmuuttajien lapset aloittavat täysin kielitaidottomina koulunsa.

- Integraatiota edistetään niin, että eri taustaiset ihmiset tekevät asioita yhdessä, riippumatta siitä jos haluaa tehdä käsitöitä tai pelata koripalloa. Mutta se ei saa perustua siihen, että on venäläinen tai somalitaustainen.

Ruotsissa muuten noissa etnisissä järjestöissä on paljastunut aivan mielettömiä huijauksia. Yhdessäkin somalijärjestössä vain tuen vastaanottaneen pariskunnan nimet olivat aitoja, kaikki muut keksittyjä. Vuosien ajan tämä pariskunta vietti luksuselämää ruotsalaisten veronmaksajien rahoilla. Sama lienee Suomessakin; samat jäsenet ovat monissa järjestöissä.

Varsinkin nyt, kun se yksi Husu on Monihelissä rahaa jakamassa ja pilkkaa homoja monikulttuurisuuden nimissä! Missä yhdenvertaisuusvaltuutettu Kristina Stenman (RKP), missä Eva Biaudet ja missä RKP?