Ukraina iski nyt lennokeilla 600 kilometrin päähän Venäjän maaperälle. Heidän asiantuntijansa ovat aiemmin kertoneet kehittävänsä jopa tuhannen kilometrin päähän ylettyviä lennokkeja, jotka kantavat 70 kilon räjähdettä. Se muuttaa sodan luonteen aivan kokonaan. Ammusjunat voidaan tuhota heti lähtöasemille ja Krimin suuret sotilastukikohdat rampauttaa.

Sodan aikana tapahtuu paljon salassa tehtyjä asioita, joista kerrotaan vasta vuosikymmeniä myöhemmin. Epäilenkin nyt Israelin tai Britannian antaneen Ukrainalle moderneja osia, tai sitten niiden asiantuntijat ovat olleet neuvomassa ukrainalaisia insinöörejä. Lennokkeja on voitu jopa alkaa valmistaa Puolassa, missä modernit tehtaat ovat turvassa. Olisi erittäin hienoa, jos näin olisi! Puola on hyvin hanakasti tukenut Ukrainaa, koska heillä on paljon hampaankolossa venäläisiä kohtaan. 

Presidentti Zelenskyi kertoi pari viikkoa sitten, että heillä on pian hyviä uutisia. Ehkäpä Ukraina kasaa tuhannen lennokin laivueen ja lähettää sen sitten kerralla venäläisiä tukikohtia ja sotilasinfraa tuhoamaan. Sadan lennokin ryppäissä tulevaa iskua on mahdoton torjua. Netissä oli kerran video, jossa 2500 kiinalaista droonia muodosti erilaisia kuvioita taivaalle. Pian kaikissa venäläisissä tukikohdissa saattaa soida kellon ympäri Säkkijärven polkka. Iivanat tietävät, ettei se drooneihin vaikuta, mutta pelottaa kummiskin vähemmän!