Yle esitti "hienon" kuvakollaasin ilmapallosodasta Gazan terroristien ja Israelin välillä. Nuo räjähteillä ja palavilla aineilla varustetut ilmapallot ovat aiheuttaneet taas kymmeniä maastopaloja Israelissa. Ja miljoonien vahingot.

Israelin armeija on jo lukemattomia kertoja ilmoittanut, että kaikki Gazasta tuleva terrorismi kostetaan pommittamalla Hamasin kohteita, koska se hallitsee Gazaa.

Taas kerran Yle valehtelee ainoastaan Israelin saartavan Gazaa, vaikka myös Egyptillä on 13 km pitkä raja Gazan kanssa. Täysin arvotonta radio- ja televisioyhtiöltä valehdella jatkuvasti ja noin lapsellisesti. Tuon ohjelman tekijöinä oli kaksi muslimia ja suomalainen nainen, joten ilmeisesti heitä pitää kohdella joko syyntakeettomina, lapsina, tai vajaaälyisinä.

Ruotsi ympäröi ja saartaa myös näitä omia muslimilähiöitään? Näin se menisi tuon ym. kolmikon logiikan mukaan, koska 2.000- luvulla muslimit ovat polttaneet Ruotsissa jo kymmeniä tuhansia autoja, kymmeniä kouluja, kerrostaloja, tehtaita,etc.

Tänään Tukholmassa puukotettiin 60- vuotiasta naista ja tuo mies oli huutanut vihaavansa valkoisia naisia. Jopa sosiaalidemokraattinen Aftonbladet kertoo asiasta rehellisesti, mutta tuskinpa onnistuisi Yleltä. Nyt siis Ruotsiin on tullut tuo BLM, jota Vihreiden varapuheenjohtaja Fatim Diarra vaati sellaisenaan Suomeenkin. Diarralle itselleen tuli lahjaksi (lahjus) Helkaman 3. 000 euron sähköpolkupyörä, mutta poliittinen ura taisi mennä samalla ovenavauksella. Tai eihän Vihreissä mikään oma rikos mitään paina, muiden moraalia vaan valvotaan.

Helsingin kaupunginvaltuustossa tehdään jopa satojen miljoonien päätöksiä, joten noissa lahjusjutuissa kannattaa olla tarkkana. Yksityisten terveysjättienhän kannattaisi ostaa koko kaupunginvaltuusto, jos kaikki sen jäsenet olisivat Fatim Diarran kaltaisia. Niin tehdäänkin Diarran isän kotimaassa, sekä Saido Mohamedin ja Husu Alibaban Somaliassa. Helsinkiläisiä päättäjiä siinä!