Syyriassa sijaitsevan al- Holin leirillä on vangittuna 25 ruotsalaista naista ja 60 lasta. Ruotsissa ei kuitenkaan edes keskustella heidän palauttamisestaan "kotiin". 

Yle haastatteli ohjelmassaan leveästi ruotsalaista isoisää, joka haki orvot lapsenlapsensa Ruotsiin. Kuten ovat tehneet kaikki muutkin Suomen lehdet. Tuota ruotsalaisen isosisän operaatiota mainostamalla nämä toimittelijat ovat halunneet verrata sitä Suomessa puuhattavaan al- Holin "suomalaisten" jihadistinaisten pelastamiseen, aivan kuin Ruotsilla olisi sama linja. Ylen ja hesarien toimittajatytöt ja punahousuiset toimittajapojat ovat varmasti tienneet näistä ruotsalaisista naisista ja lapsista al- Holissa, mutta nämä "pikku- goebbelsit" ovat vaikenemalla valehdelleet asiasta.

 Minä nostan hattua tuon ruotsalaisen isoisän humaanille ja lasten oikeuksia kunnioittavalle teolle hakea orvot lapset kotiin,mutta samalla ihmettelen suomalaisten tiedotusvälineiden täydellistä mädännäisyyttä.

Kurdien itsehallinnon edustajana Ruotsissa toimiva Shiar Ali sanoo, että rikoksiin syyllistyneet naiset pitää laittaa oikeuden eteen ja tuomita nimenomaan paikan päällä Syyriassa.

Nyt ihan viime viikkoina Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on vanginnut kuusi pahinta jihadismia saarnaavaa imaamia. Heidät tuomitaan ( osa jo tuomittu ja karkotettu ) karkotettaviksi salaisissa oikeudenkäynneissä, joissa toimivien tuomarien, asianajajien ja todistajien henkilöllisyydet pidetään tiukasti salattuna. Tämä erikoislaki sen takia, että yhä useammin ruotsalaisten oikeudenkäyntien rikoksiin täysin sivullisia todistajia uhkaillaan ja tapetaan.

Ruotsissa vaaditaan myös suljettavaksi lukemattomia kellarimoskeijoita, jotka ovat toimineet Isisin värväyskonttoreina. Samoin vaaditaan suljettavaksi joitakin islamilaisia kouluja, koska niissä opetetaan valtion rahoilla shariaa ja valtavia summia opetukseen tarkoitettuja rahoja on myös suunnattu aivan muuhun islamistiseen toimintaan.

Näin ollen on aivan ymmärrettävää, etteivät ruotsalaiset halua enää noita Isis- noitia tuota sekasotkua hämmentämään. Näistä naisista valtava enemmistö on ulkomaalaistaustaisia, jotka saivat turvapaikan Ruotsista, sekä itselleen ja lapsilleen mahdollisuuden loistavaan elämään yhdessä maailman tasa- arvoisimmista hyvinvointivaltioista. He kuitenkin valitsivat jihadin ja lähtivät rikolliseen kalifaattiin avustamaan "vääräuskoisten" tappamisessa ja orjuuttamisessa.