No ei tietenkään Suomi poista kaikkia sotilaitaan itärajalta, mutta sen sijaan Maria Ohisalo haluaa avata EU: n rajat kaikkialta muualta. Hänen mielestään EU: n rajoja valvovan Frontexin pitäisi hinata Eurooppaan kaikki mereltä löydetyt pakolaisveneet. Hän pelaa Turkin ääri- islamistisen presidentti Erdoganin pussiin, koska tuo ketku on uhannut hukuttaa Euroopan valtavien muslimipakolaisten laumoilla.

Vuoden 2015 Babyboomissa Suomeen saapuneista irakilaisista 30- 40% oli poliiseja, sotilaita ja muita turvallisuusjoukkojen jäseniä, kertoi Migri itse. Siis jopa 10. 000 sotilasta ja poliisia loikoili Suomessa täydellä ylöspidolla vähintään kaksi vuotta päätöksiä odottaen. Heitä paapoi parituhatta Migrin naista ja lisäksi he saivat rajattomasti kallista oikeus- ja tulkkausapua loputtomiin valituksiinsa, joissa he aina muuttivat tarinoitaan.

Tänä aikana he saivat ilmaiset hammashoidot yksityisellä puolella ja erään helsinkiläisen hammasklinikan lääkäri kertoi kolmanneksen ajoista jätetyn käyttämättä. Migri tietysti maksoi täydet tuntirahat, mutta ammattihenkilökunnalle oli turhauttavaa istua Suomen terveydenhoitoa halveksivia potilaita odottamassa.

Saatuaan 4- 6 kielteistä päätöstä nämä sotilaat ja poliisit ilmoittivat jäävänsä kuitenkin Suomeen ja nyt Ohisalo, Andersson ja kumppanit järjestävät heille (3.000- 10. 000 "paperitonta", siis ei oikeutta olla Suomessa) kiireellä erikoispalveluja sosiaalitoimistoissa ja heitä työllistetään palkkatuella. Irak ottaa vastaan vain vapaaehtoisesti palaavat, joten jokainen Suomeen saapunut sotilas ja poliisi tulee myös jäämään tänne.

Nyt meillä vaaditaan itsensä raskaassa työssä loppuun ajaneita ja eläkeputkeen päässeitä takaisin työelämään, jotta voisimme kustantaa tyttöhallituksen pakolaisleikit. Samoin meillä on nyt miljoonan ihmisen kiireellinen hammashoidon tarve, mutta ei kun ulkomaalaisia vaan leikkimään kalliilla terveydenhoidoilla. Tässä vain kaksi esimerkkiä ja noihinkin valtion palkkatukea saaviin työpaikkoihin löytyisi kyllä kotimaisiakin nuoria. Meillä on jo nyt 473. 000 erilaisia työttömyystukia nauttivaa ihmistä ja se on vasta alkua tulevassa katastrofissa, JOTEN PERKELE!