Ja nyt ei todellakaan puhuta Pekka Haavistosta, vaan hallituksen päätöksestä kiihdyttää työperäistä maahanmuuttoa.

TEM:n mukaan ”aktivointiasteeseen laskettavissa palveluissa”, kuten palkkatuen piirissä oli joulukuussa vajaat 111 000 henkeä. Kun nämä ”tempputyöllistetyt”, kuten kriitikot heitä kutsuvat, lasketaan mukaan, työttömien joukko oli joulukuussa TEM:n lukujen perusteella vajaat 369 000 henkeä. Jokainen käsittää, että nämä ovat karmeita lukuja. Mika Koskinen Iltalehti.

Kuvitellaanpa tilanne, jossa Turun telakka saa jättimäisen risteilijätilauksen. Sillä on Suomessa 2. 000 alihankkijaa. Joku yritys Pohjanmaalta saa sopimuksen 1500 hytin osien valmistamisesta ja niiden kokoamisesta laivassa. Tuo yritys  tarvitsee muutaman työntekijän pikakoulutuksella. Suomalainen oppisopimusjärjestelmä on hidas ja vain siinä työskentelevien byrokraattien etua ajatellen rakennettu Apparaatti, joka ei mitenkään pysty vastaamaan tähän tarpeeseen.

Hallituksen mukaan tuolle yritykselle pitää järjestää työntekijöitä jostain "uzbekistanista". Vuoden työn jälkeen nämä tekijät jäävät loppuelämäkseen Kelan patjoille makoilemaan ja oleskelevat suurimman osan ajasta kotimaassaan, missä kelarahoilla pärjää loistavasti.

Vaihtoehtona voisi olla saksalainen oppisopimusmalli. TE- keskus tekee 25 minuutissa päätöksen, jonka mukaan tuo pohjalainen yritys saa ottaa kotikunnastaan neljä työtöntä oppisopimuskoulutukseen ja valtio maksaa kahden kuukauden palkat. Yritys saa itse räätälöidä sen koulutuksen juuri sellaiseksi kuin tarvitaan.

Tällainen ei missään tapauksessa voi onnistua Suomessa, koska koulutuksessa pitää olla 300 h  pakkoruotsia, sukupuolivalistusta kaikkien 5. 000 sukupuolen osalta ja feministinen maailmankatsomus täytyy oppia myös.

Sen takia meillä on 369. 000 työtöntä ja ulkomailta hommataan vaan lisää. Kunnes se Saksalainen Kamreeri sitten tulee.

Yrjö Rautio kirjoitteli aikoinaan ruplapalkalla Kansan Uutisiin, mutta nyt hän kirjoittaa Hesarissa ja kehottelee sisäministeri Ohisaloa perustamaan NKVD: n uudelleen, jotta "tolkun ihmiset" voivat laillisesti likvidoida muut. Hän kirjoittaa Auschwitcista ja tuosta Turussa tapahtuneesta synagogan töhrimisestä. Tuon antisemitistisen teon tekijöitä ei tiedetä, mutta Rautio antaa selvästi ymmärtää kyseessä olleen perussuomalaisten. Rautio voisi paremminkin kirjoittaa puoluetoveristaan Anna Kontulasta, joka oli oikein käytännössä edistämässä Holocaustia Israelissa. Kontula on lehtitietojen mukaan  tosin enemmän "mu**un" kuin tolkun perään, joten ehkä se sai hänet tuhoamaan juutalaisvaltion raja- aitaa Gazassa.

Minulla oli edellisessä postauksessani juutalaisten kunniaksi oikein Israelin lippu ja kansallislaulu, joten minä ja Ruotsin sosiaalidemokraattinen pääministeri Stefan Löfven ymmärrämme asioita paremmin kuin vanhat Stalinin palvojat, Kontula ja Rautio. Käydessään Israelissa Auschwitcin muistopäivänä myönsi Stefan nyt avoimesti, että se on islamilainen maahanmuutto joka lisää antisemitismiä Ruotsissa.

 

lof_26.jpg