Iltalehden Mika Koskinen ennustelee jo, ettei vanhan hallituksen neuvotteleminen uudeksi sujukaan niin helposti kuin on kuviteltu. Tänään tuli nimittäin uudet gallupit ja keskustan kannatus oli enää 10. 6 %. 

Katri Kulmuni lupasi kolme kuukautta sitten nostaa kepun kannatuksen 20 prosenttiin, mutta nyt on pudottu jo kymmeneen. Mutta toisaalta, jos hän tarkoitti kepun ja perussuomalaisten eron kasvattamista 20 prosenttiin, niin silloin ollaan jo hyvin lähellä hänen tavoitettaan. Se naisen logiikka kun on ikuinen arvoitus ja naurun aihe.

Eikä tuo homppelien logiikka ole sen selkeämpää: ulkoministeri Pekka Haavisto yrittää väkisin ja suurella rahalla saada kotiin nuo al- Holin suomiSomalit, vaikka näiden terroristirouvien agendalla homoseksuaalien tappaminen on varsin korkealla. Ehkäpä Pekka sitten ulkoministeriön katolta pudotessaan muistelee yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiän viisautta: ”Suomen sokea piste yhdenvertaisuusasioissa on se, että ajatellaan yhdenvertaisuuden olevan sitä, että kaikkia kohdellaan samalla tavalla.” Yrjöperskeles.

Nyt voisi hyvällä tuurilla käydä niinkin, että hallitusneuvotteluiden mutkistuessa kepulaiset löytävät kadonneen järkensä ja kieltäytyvät lähtemästä mukaan. Hallitusohjelma on hyvä ja tahtotila kauhea toistellaan, mutta kun siinä ohjelmassa ei ole mitään keinoja niihin hienoihin tavoitteisiin pääsemiseksi ja puolessa vuodessa ei ole saatu mitään aikaan.

Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen ryssi totaalisesti koko EU- puheenjohtajuuskaudenkin. Kamala Sanna Marin on todennäköisesti uusi pääministeriehdokas ja valehtelijaksi todettu Rinne huseeraa jotain ministeripostia. Viittä puoluetta johtavat tytöt ovat varmaan jo päättäneet julistaa sen uusvanhan hallituksen feministiseksi.

Tässä esimerkki Ruotsista ja samahan se on pian meilläkin. Eräs 53- vuotias kantaruotsalainen kehotti tätä ällöttävää arabidorkaa häipymään maasta ja siitä napsahti 1700 euroa sakkoa ( 60 pv ). Muslimilla oli tietysti se täysi ruotsalainen sananvapaus, joka sallii heille kaiken mahdollisen.

 

5556fgfgw34dhg.png

Ruotsissa on taas viime aikoina ammuttu, tapettu, räjäytelty ja raiskattu ihan urakalla. Kaksi nuorta naistakin on löydetty murhattuina.  Ainakin toisessa tapauksessa 22- vuotias muslimipakolainen paloitteli 17- vuotiaan ruotsalaisen tyttöystävänsä. Toisesta ei ole vielä tietoa, mutta pidätetyn tietojen salailun perusteella sitä samaa lienee.