Koko mediakenttä pilapiirtäjä Ville Rantaa myöten vähättelee ja vääristelee noita äskettäin julkisuuteen tulleita tilastoja Ruotsin jengimurhista. Jokainen vähänkin lehtiä lukeva ja tietoa etsivä huomaa kyseessä olevan tyypillinen harhautus.

-Näistä Ruotsin jengimurhista puhuttaessa on ollut kyseessä vain ampuma- aseilla tehdyt murhat. Vuonna 2020 Ruotsissa oli 366 ampumista, joissa kuoli 47 henkeä ja haavoittui 117 henkilöä.

-Vuonna 2020 Suomessa tapahtui 90 tappoa ja murhaa.

-Vuonna 2020 Ruotsissa tapahtui 124 kuolemaan johtanutta väkivallantekoa.

- Vuonna 2020 Ruotsissa tehtiin siis pääosin kaduilla ja jengien tekemissä ampumisissa 38% kaikista maan murhista.

Kantakirjaruotsalaiset ovat siis edelleenkin hyvin kilttejä, mutta islamilaisen maahanmuuton johdosta koko Kansankoti on menettänyt sen hyvän maineensa.

 

sver.jpg

 

Ruotsin nuorisoryöstöt kaksinkertaistuivat viidessä vuodessa ja olivat 2200 ryöstöä vuonna 2020. Suomessakin ollaan jo menossa samaan suuntaan, vaikka meillä poliisi ei näköjään kerro edes murrosikäisten aseellisista ryöstöistä ja kidnappauksista. Vaikka Ruotsissa niistä uutisoi muutamassa tunnissa jopa sosiaalidemokraattinen Aftonbladet.

Nyt Helsingin poliisi julkaisee kuvia viisi viikkoa sitten tapahtuneesta 15- vuotiaan pojan kidnappauksesta ja ryöstöstä. Tekijät olisi saatu kiinni muutamassa tunnissa, jos poliisi olisi julkaissut kuvat heti. Kuten se julkaisee heti pienempiin rikoksiin syyllistyneiden kantasuomalaisten kuvat.

Eikö sen luulisi olevan jo melko vakavaa, jos kolmihenkinen miesporukka kiertelee aseen kanssa murrosikäisiä ryöstelemässä! Ei ole näköjään, jos kyseessä on intersektionaalisen feminismin mukaan jonkinlaisen diplomaattisuojan omaavia henkilöitä: BLM ja allahu akbar! Samalla tavallahan poliisilta jäi selvittämättä se Kaivohuoneen tappotyökin.