Tämä tuottaa minulle suuren henkilökohtaisen kriisin. Olen itse ehdottanut jokseenkin samaa kauan sitten. Pitääkö vaihtaa kantaa, jos huomaa olevansa samaa mieltä amerikkalaisten pahisten kanssa? 

Noin toteaa Osmo Soininvaara republikaanien ja siis Trumpin ilmasto- ohjelmasta. Trump ei siis olekaan ilmastoa pilaamassa, vaikka haluaakin muutoksia Periisin ilmastosopimukseen.

Muuten olen sitä mieltä, että Trumpin Pohjois- Korean politiikka on äärimmäisen vaarallista. Samoin hänen riehumisensa Venäjän tontilla Syyriassa ja Assadin ilmavoimien pommitus oli vain tilannetta pahentavaa. Israelin asiantuntijoiden mukaan USA: n politiikka Syyriassa on ollut koko ajan hyvin negatiivista.

Soininvaaran blogia lukiessani sain selville myös, että Osmo Ode lama oli Anni Sinnemäen kilpailija Helsingin asuntoasioista vastaavaa apulaiskaupunginjohtajaa valittaessa. Ode piti myös itseään huomattavasti pätevämpänä, kuten varmasti jokainen vähänkin asioita seuraava. Silti Anni valittiin. 

Nyt Ville Niinistö ajaa väkisin Emma Karia vihreiden puheenjohtajaksi. Kari ajaisi luultavasti samanlaista politiikkaa kuin Ruotsin feministis-islamistinen Miljöpartiet, joka on kuitenkin putoamassa kokonaan ( 3.2 % viimeksi ) valtiopäiviltä ja juuri tuon politiikkansa ansiosta.

Naiset taitavat käyttää armotonta kiristyspolitiikkaa vihreiden kulisseissa. Julkisuudessa hymyillään ikenet paljaana, mutta suljettujen ovien takana jyllää raaka feministinen naisten, ja vain naisten tasa- arvo. Näille susille joku Touko Aalto on helppo nakki.