Ruotsalainen toimittaja Naomi Abramowicz matkusti Kalmarin vieressä olevaan Nybrohon tekemään reportaasia. Tuon pienen teollisuuspaikkakunnan asukasluku on 20. 000 henkeä ja vuoden 2015 pakolaisaallon ansiosta ulkomaalaistaustaisia on 23%. Lähes kaikki aivan vasta tulleita, kielitaidottomia ja muslimeja. Yli 21% on työttömiä; ”siis niistä, jotka nyt yleensä hakevat töitä”.

Toimittaja Naomi Abramowicz on juutalainen, joten monikulttuurisuuden suuressa hallusinaatiossa hänen voitaisiin kuvitella olevan innoissaan näin monikulttuurisesta paikkakunnasta. Hän on kuitenkin jo aikaisemmin huomannut, että vähintään monen sukupolven ja jopa vuosisatojen ajan Ruotsissa asuneille juutalaisille tarjotaan nyt Exodusta pois Ruotsista. Ja sitä tarjotaan samalla tavalla väkivaltaa käyttäen, kuin sitä tarjottiin 1930- luvun Saksassa. Nyt asialla tosin eivät ole natsit, vaan muslimit ja sen takia asiasta ei puhuta.

Naomi Abramowicz pysähtyy paikallisen oppaansa kanssa keskustelemaan pientä putiikkia pitävän arabimiehen kanssa. Mies tiedustelee tummahipiäiseltä Naomilta, mistä toimittaja on kotoisin. Tämä kertoo olevansa juutalainen ja näyttää tiukasti piilossa pitämäänsä hopeista Daavidin tähteä.

  • Minä heitän ulos jokaisen juutalaisen, joka tulee minun liikkeeseeni, sanoo siihen monokulttuurinen ählämi.

Ja tämä mies on asunut jo 25 vuotta Ruotsissa, joten siitä voi päätellä mitä se integraatio on, kenen pitää sopeutua, kenen pitää lähteä maasta ja mitä se on se ”monikulttuurisuus”.

nybro%201.jpgnybro2.jpg

Vasemmassa kuvassa näette mitä se monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus on Nybron asukkaille noin niin kuin yleensä. Ja oikeassa kuvassa näette mikä kulttuuri ja uskonto katsoo nyt olevansa Nybrossa se ainoa oikea ja vahvempi.

Malmössä asui 50 vuotta sitten 3. 000 juutalaista, mutta nykyään enää 500. Näiden jäljellä olevien täytyy salata uskontonsa ja rotunsa lähes samaan tapaan kuin Anne Frankin Amsterdamissa. Kyllä vain, Anne Frank Huis ja Stutthofin keskitysleiri on tullut käytyä.