Somalit ovat ylivoimaisesti pahimpia öykkäreitä ja rasismista vouhottajia Suomessa asuvista maahanmuuttajista. Yleensä heidän julkisuudessa kirkumansa väitteet ovat vielä täyttä valhetta, kuten nämä kelahuijari Husun monet tapaukset.

Suomessa asuvista 15 tuhannesta somalista vain 1500 oli töissä hesarin tilaston mukaan. Heistäkin suurin osa oli joissain leikkityöpaikoissa valtion palkkatuella: kirjastoissa, monikulttuurisuussihteereinä, etc.

Somaleja on asunut Suomessa noin 30 vuotta ja he ovat olleet kalliita turisteja. Tuo pieni somaliporukka on jo syönyt yhden Oopperatalon, Musiikkitalon, Kiasman, Oodin ja Länsimetron verran suomalaisten verorahoja. Tämä arvio perustuu omiin tarkkoihin laskelmiini, mutta naapuri kertoi olevansa samaa mieltä.

Kaiken huipuksi orjakaupasta ja rasismista vouhottavat somalit ovat aina olleet itse niitä pahimpia orjakauppiaita ja rasisteja. Lukekaa tästä alta Mikko Paunion ansiokas kirjoitus. Se on jopa tieteellisempi kuin tämä minun oma osioni, joka on jo hyvin tieteellinen ja monikulturelli. Otin muutaman lyhennelmän maistiaisia, noita somalijuttuja on vaikea niellä kokonaisina.

Entä mitäpä meidän tulee ajatella, että nuoren somalinaisen kuvittelema Helsingissä mustien aikoinaan tekemä ilmainen rakennustyö oikeuttaa nyt mustia ihmisiä hajottamaan Suomen uskonnollisten, sivistyksellisten ja valtiollisten instituutioiden keskeisimmät rakennukset?

Britit ja italiaiset siirtomaaherrat lopettivat Intian Valtameren orjakaupan ja kielsivät orjien pidon Somaliassa viime vuosisadan alussa, mutta kantaväestön halveksimien bantujen orjuuttaminen jatkui Somaliassa aina 1930-luvulle saakka. Bantujen marginalisoiminen, halveksunta ja heihin kohdistettu väkivalta jatkuu wikipedian ja em. Geoffrey Garfiedlin artikkelin mukaan edelleen Somaliassa. Somalit toivat wikipedian mukaan bantuja ja olivat heidän orjaisäntiään vuosisatojen ajan, koska eivät itse halunneet tehdä raskaita peltotöitä (menial work). Asiaan kuului wikipedian mukaan, että näiden halveksuttujen bantujen kanssa ei somaleilla saanut olla seksuaalisuhteita.

Olen itse käynyt ”kyynelten torilla” Bagamoyossa, joka sijaitsee Intian Valtameren rannalla Dar Es Salaamista pohjoiseen. Sieltä muslimikauppiaat – mukaan lukien somalikauppiaat – veivät orjia vuosisatojen ajan arabimaihin, Afrikan Sarveen ja Intiaan. Tämä orjakauppa on ollut ilmeisesti määrältään suurempaa ja kestoltaan paljon pidempää kuin valkoisen miehen harrastama Länsi-Afrikasta Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan suuntautunut orjakauppa. 

Suomessa asuu tietysti myös monia esimerkillisen ahkeria ja kunnollisia somaleja, joten kaikki kunnia heille! On lääkäreitä, insinöörejä ja nuorten jalkapallomaajoukkueessakin pelasi/pelaa nuori somalimies. Näiltäkin pitää tosin ensin kysyä mikä on heidän suhteensa pikkutyttöjen ympärileikkauksiin, juutalaisiin, kristittyihin, huivipakkoon jopa pikkutytöille, homosteluun, somalinaisten avioliittoihin kantakirjasuomalaisten miesten kanssa etc. 

Nämä julkisuudessa höyryävät demarien sylihusut ja Ylen Jälkiviisaissa feministinä huivi päässä keikoilevat miriam alibabat pitävät vain yllä somalien äärettömän huonoa mainetta. Jonka somalit ovat omalla törkeällä käytöksellään ja pohjattomalla laiskuudellaan aivan itse luoneet.