Meillä on nyt valtaisa kohu tuosta entisen pääministeri Juha Sipilän kohtaamasta väkivallasta ja tarkoituksenani on tässä nyt vähätellä sitä, kuten nykyisin sanotaan. Ennen käytettiin ilmaisuja katsoa terveellä järjellä ja suhteellisuudentajulla, mutta ne eivät päde enää tämän intersektionaalisen feminismin aikana. Meillähän on uhreille ja tekijöille laadittu jo Tikkurilan värikartan pohjalta uhristatuksen määrittelevä taulukko, joka on todella yllätyksiä täynnä. Ja minulla kun ei ole nyt sitä taulukkoa käytettävissäni.

Sipilän ei tarvinnut käydä edes lääkärissä tuon kauhistuttavan tapauksen jälkeen, mutta se laukaisi hänessä voimakkaan post- traumaattisen Pressi- reaktion. Siis kuntavaalien läheisyys ja keskustan hupeneva kannatus saivat hänet juoksemaan lääkärin sijasta toimittajille ja sieltähän se apu löytyikin, kuten lehtiä lukemalla ja Yleä katsomalla näemme.

Mutta eihän siitä ole kuin muutama viikko, kun helsinkiläinen mies sai 4 kk vankeutta sisäministeri Maria Ohisalolle esittämistään murhauhkauksista. Ruotsissa on jo murhattu pääministeri Olof Palme ja ulkoministeri Anna Lindh, kuten myös ympäri Eurooppaa on murhattu kymmeniä poliitikkoja. Eikö meidän pitäisi puhua tästä Ohisalon uhkauksesta, ajattelee tällainen Wanhan vitun aikaan (lappilainen sanonta) syntynyt Herra Hetero. Siitä ei puhuta sen takia, että tuo Ohisaloa murhaamisella uhannut oli Elokapinan kannattaja. Tämä järjestö puolestaan on Ohisalon erityisessä suojeluksessa ja sille sallitaan kakki lainrikkomukset.

Joka vuosi Suomessa tuntemattomat ihmiset tappavat monta syytöntä ja kymmeniä lapsiakin joutuu täysin tuntemattomien aikuisten pahoinpitelemiksi. Juha Sipilän pahoinpitely sopii siis hyvin tilastoihin ja vielä paremmin se sopii tietysti kepulien vaalikampanjaan.

Sanna Marin pyysi Sipilään kohdistamaansa vihapuhetta anteeksi vasta neljän vuoden jälkeen. Aikaisemmin hän ei kyselyistä huolimatta sitä tehnyt ja nytkin ryntäsi sen tekemään vain, kun tiesi kysymyksen varmasti tulevan siinä vaalitentissä.

Suomessa on viimeisten kahden vuosikymmenen aikana ollut kolme vakavaa poliitikkoihin kohdistunutta väkivaltarikosta.

  • Pakolaisena Suomeen tullut muslimimies puukotti vihreiden ex- kansanedustaja Ville Komsia.
  • Sudanilainen muslimimies melkein tappoi vihreiden ex- puoluesihteeri Panu Laturin.
  • Kaksi perussuomalaisista erotettua miestä yritti tappaa perussuomalaisten aktiivina toimivan Pekka Katajan.

Näissä tapauksissa astuukin sitten voimalla esiin se Tikkurilan värikartta ja intersektionaalinen feminismi. Vihreillä Komsilla ja Laturilla on korkea uhristatus, mutta heidät tappaa yrittäneillä muslimimiehillä se on vielä korkeampi. Näin ollen kaikki neljä olivat uhreja. Pekka Katajalla taas on PS- taustansa vuoksi äärimmäisen negatiivinen uhristatus, joten kymmenistä vasaraniskuista huolimatta hän on vielä sairaalavuoteessakin syyllinen. Samoin tuohon tekoon syyllistyneet ovat entisinä persuina ja uhrin ollessa persu vielä enemmän syyllisiä.

Tuon Sipilän post- traumaattisen Pressi- reaktion jälkeen kaikki syyttävät nyt perussuomalaisia asiasta, vaikka tiettävästi Ohisalon poliisi olisi heti kertonut, jos olisi pienintäkään viitettä siihen suntaan. Ohisalon poliisi sai heti kiinni Nihtisillalta moottoritielle pölkyn heittäneen henkilön, joka pölkky lähes tappoi töihin matkalla olleen sairaanhoitajan. Siitä tapauksesta vaiettiin heti, mutta siitä tulee kuitenkin mieleen vastaavien tapausten jokapäiväisyys Ruotsissa ja Nihtisillan vastaanottokeskuksen sulkeminen.

Opettajien etujärjestö OAJ hyväksyy opettajien tavan verrata perussuomalaisia natseihin. Natsit saivat Nürnbergin oikeudenkäynneissä lukemattomia kuolemantuomioita ja pitkiä vankeusrangaistuksia. Näin ollen OAJ: n linjaa vapaasti soveltaen kivapuhe- koulun opettaja voi ohjeistaa lapsia : Kierrä persu kaukaa, tapa persu tarvittaessa ja kauppoihin kyltit Ei koiria ja persuja.

Tämä nykyajasta, mutta löytyyhän Impiwaaran ajoilta myös sellaista käytöstä ja suvaitsevaisuutta, jota terveellä järjellä ajatellen pitäisi myös nykyisin hakea.

  • Joitakin vuosia sitten perussuomalaisten toimiston ikkunat rikottiin Helsingissä juuri vaalien alla. Syylliset arvannut vihreiden Ville Komsi raivostui tapahtuneesta ja meni seuraavina öinä vartioimaan tuota toimistoa. Osmo Soininvaara kirjoitti asiasta.
  • Iiro Viinanen kertoi muistelmissaan valtiovarainministerinä kohtaamastaan väkivallan uhasta. Jollain kauppareissulla oli muutama mies ympäröinyt hänet uhkaavasti ja hän oli tuntenut puukon selässään. Iiro oli kuitenkin rauhoitellut miehiä ja haastanut heidät keskusteluun kanssaan. Olivatko peräti kaffetta ottaneet ja loppujen lopuksi eronneet sulassa sovussa. Miehet olivat pyytäneet anteeksi heti, eikä vasta neljä vuotta myöhemmin, kuten nykyisin on tapana.