Mosambikissa leikattiin kaljulta mieheltä pää irti, koska sen uskottiin sisältävän kultaa. Sitä keltaista metallia ei tietenkään löytynyt miehen päästä, mutta ainakin tekijöiden päässä velloi sitä tiettyä keltaista nestettä.

Sitä samaa nestettä löytyy varmaan myös sen somalin päästä, joka ampui nuoren naisen Luulajassa viime kesänä. Teloitustyyliin hän tyhjensi aseensa lippaan naiseen, koska epäili tämän varastaneen neljä auton vannetta!

Vuonna 2019 Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo vangitsi viisi imaamia, koska heitä epäiltiin terrorismin tukemisesta. Ja eiköhän vain heidän vapauttamistaan vaatineen mielenosoituksen järjestäjä ollutkin 15 vuoden vankeustuomion saanut ja jo vapautettu terroristi.

Myöhemmin nuo kaikki vapautettiin, koska karkotus olisi vaarantanut näiden miesten turvallisuuden. Nyt kuitenkin kerrotaan turvallisuuspoliisin karkottaneen erään heistä Irakiin salaisessa operaatiossa ja muutkin neljä saavat saman kohtalon. Tämä nyt karkotettu oli ollut yli vuoden vangittuna, joten ilmeisesti heille tarjotaan ainoana vaihtoehtona lähtöä maasta tai ikuista häkkiä.

Ruotsissa kaksi kuntaa on jo päättänyt huivikiellosta kaikissa kunnan kouluissa ja sitä pyöritellään nyt monissa oikeusasteissa. Läpi mennessään se on hyvä ennakkotapaus ja sitä voidaan soveltaa myös Suomen kouluissa. Ranskan malliin jumalaista Macronia seuraten ja EUvostoliittoa ylistäen.

Ruotsissa on varmasti jo satoja ruotsalaisia, suomalaisia ja muunmaalaisia naisia, joilla on salattu henkilöllisyys. He piileskelevät muslimimiestensä uhkailemaa tai jo tekemää kunniaväkivaltaa. On naiselle ja lapsille aika rasittavaa piileskellä koko elämänsä siinä maassa, joka antoi heille turvapaikan. Ja tuollaisia naisia jahtaavat miehen lisäksi tämän suku ja jopa koko kalifaatti.

Näitä naisia on varmasti myös Suomessa, mutta siitä ei puhuta, koska meillä on suurempi suvaitsevaisuus heidän muslimimiehiään kohtaan. Intersektionaalisen feminismin kastijako, jota vihaiset suomalaisnartut vartioivat. EI KOSKAAN ENÄÄ!

 
Näe uudet twiitit

Keskuste

 
 
 
Poliisin ratkaisu on perusteltu. Se antaa työrauhaa tilanteen selvittämiselle. #EIT:n langettava on Suomelle häpeällinen. Pyysin johtavia virkamiehiä arvioimaan, miten voimme varmistaa, että vastaavaa ei enää tapahdu. Palautuskieltoa ja oikeutta elämään vastaan ei voida rikkoa.