Göteborgissa pistettiin taas kokonainen kerrostalo remonttiin. Puolikymmentä vanhempaa ihmistä on vaikeasti loukkaantunut ja todennäköisesti yli sata ihmistä joutuu pitkään evakkoon. Talossa asuva poliisi oli todistajana suuressa jengijutussa ja nämä päättivät hieman säikytellä tätä. Tuollainen on jo ihan arkipäiväistä Ruotsissa; todistajia on tapettu ja pienissäkin jutuissa heitä on käynyt miesporukka hakkaamassa ihan kotipihalla asti.

Kuten se eräs 17- vuotias tyttö, jonka kolme käsiä myöten naamioitunutta miestä kävi hakkaamassa. Olisko sitten ollut ihonvärissä jotain eksoottista monikulttuurisuutta, kun näin toimittiin. Ruotsissa poliisin on enää lähes mahdotonta saada todistajia, jos jutun toisena osapuolena on muslimeja.

Myös Suomessa on jo poliisiakin suoraan uhkailtu, joten mitäpä esteitä näillä Mantaqa- jengeillä olisi teloa todistajiakin, jos on yli kymmenen vuoden tuomio odottamassa. Viime aikoina on meilläkin ollut jo monia rivitalojen ja parkkihallien tulipaloja, jotka on todettu sytytetyiksi.

Joitakin aikoja sitten Espoon Nihtisillassa heitettiin metrinen pölkky sillalta auton tuulilasista sisään ja töihin matkalla ollut sairaanhoitaja oli vähällä kuolla. Vieressä oli iso vokki ja poliisi vaikeni heti asiasta, mutta silti määrärahoista leikattiin. Pääministeri Marin lupasi ne rahat nyt vasta seuraavaan lisäbudjettiin, koska nämä 6900 ensi vuoden velkamiljoonaa on jo korvamerkitty tarkasti ulkomaille ja laittomien pakolaisten palkkatukileikitykseen.