Melkein 17 vuotta olen väsäillyt tätä blogiani ja vaihtelevalla innostuksella. Viime aikoina vähän enemmän ja olinhan minä nyt muutaman päivän ajan Oikotieto. fi sivuston Lukijaa 30pv- tilastossa ihan kärjessä!

Onhan tänä aikana tullut paljon talojakin rakenneltua pakkasessa, vesisateessa ja monasti hyvinkin paljon touhuun suivaantuneena. Kahdeksan viikkoa ilman yhtäkään vapaapäivää on ennätys ja silloinkin monena päivänä vielä ylitöitä. Ei ollut rahasta ja sen ahneudesta kysymys, vaan kun kolme isoa toimistotaloa olisi mennyt muuten valtaville sakoille.

Muutavan vuoden tosin keikuin päätoimisena työsuojeluvaltuutettu- luottamusmiehenä, mutta sehän vasta puuduttavaa oli ja söi miestä sisältä ja ulkoa käsin. 

Miten ihmeessä joku voi iltaisin töiden jälkeen vielä paukuttaa tuollaista tekstiä, eikö tuosta pitäisi jo maksaakin, sanoi puhelimessa eräs monikymmenvuotinen maisteri- tuttuni, jonka vaimo on kirjailija. En tosin tiedä halusiko hän sillä kehua minua, vai salaa solvata kuulolla ollutta feministi- vaimoaan, mutta todennäköisesti se toimi molemmissa tarkoituksissa.

Saksassa maahanmuuttajat haluavat nyt vaihtaa Anne Frankin nimeä kantavan päiväkodin nimen ja todennäköisesti kyseessä ovat äärioikeistolaiset Hamasia kannattavat muslimit. Joita Hamasin terroristeja meilläkin Vasemmistoliiton Li Andersson ja Veronika Honkasalo ihailevat. Eivätkö he tosiaan voisi yrittää sijoittaa näitä Suomenkin muslimeja omille arvokartoilleen ja huomata kuinka tyhmiä, sokeita ja lapsellisia ovat.

Ruotsissa ja ympäri Eurooppaa kaikilla juutalaisilla rakennuksilla on vahvat poliisivartiot ja heidän koulunsa, päiväkotinsa ja muut kerhotilansa ovat suljettuja. Tilanne on pahin sitten 1930- luvun ja Hitlerin juutalaisvainojen.

Israel kuitenkin tuhoaa Hamasin, sille eivät mädännäisen Euroopan hörhöt voi mitään. Se ei anna Hamasin jäädä valtaan, jolloin muutaman vuoden kuluttua lokakuun 7. päivän terrori- isku tapahtuisi 10- 100 kertaa suurempana ja julmempana.