Tässä entisen kansanedustaja/ministeri Kimmo Sasin lista hallituksen ja ennen kaikkea pääministeri Marinin sekoiluista. Se on loppujen lopuksi aika vaikuttavaa luettavaa, kun sitä kokonaisuutena katsoo. Lähes kaksi vuotta vielä samaa menoa, kuinkahan vaan Suomi- neidolle käynee!

Tosin Kimmo Sasin pitkä ura kansanedustajana päättyi siihen, että hän ehdotti Suomeen sharia- lakia. Nyt se laki tosin näyttää olevan jo käytännössä, kun katselee noiden Isisin terroristien kuninkaallista kohtelua. Saksassa nainen sai neljä vuotta vankeutta, mutta samoihin rikoksiin syyllistyneitä ”suomalaisia” (somaleja, arabeja) ei edes kuulusteltu.

- Eri maissa voi olla enemmän tarvetta puhua, sanoo KRP:n rikostarkastaja Mika Ihaksinen puhelimitse Ylelle ja vahvistaa kansan käsitykset poliisien rajattomasta tyhmyydestä. 

- He tulevat, jos haluavat. Kertovat ajastaan Syyriassa, jos haluavat. Tuo ei tietenkään koske Päivi Räsästä, jota valtakunnan syyttäjä Raija Toiviainen (seitsemäs seinähullu) on istuttanut jo kymmeniä tunteja kuulusteluissa muutamasta Raamatun siteerauksesta.

Ehkäpä sata ruumista Helsingin metrossa saa poliitikot ottamaan järjen käteen, kuten muuallakin Euroopassa. Vai sanotaanko sitten senkin johtuvan koronasta. kuten eräs nuorisotyötä johtava henkilö sanoi Helsingin jengeistä.

– Aina ajatellaan, että koko ajan nuorten toiminta pahenee ja rikokset raaistuu, vaikka tilanne voikin olla ihan toisin päin, sanoo puolestaan Marko "Fobba" Forss ja vahvistaa jälleen kansan käsitykset poliisien rajattomasta tyhmyydestä.

Minulla on vastaus näihin epäilyihin ja väitteisiin: Eivät ne johdu koronasta, vaan ne johtuvat Koraanista! Ruotsissa on jo 61 Koraani/korona- kalifaattia, joihin poliisi uskaltaa mennä vain isolla porukalla. Tätä samaa joka saatanan päivä ja varsinkin yö!

 -Tämä on osoitus siitä, miten tärkeässä elvytyskeskustelussa huomio suunnataan aina
miesvaltaisiin teollisuus- ja rakennusaloihin.

- Missään toisessa puolueessa jäsenistö ei ole vaihtunut niin nopeasti ja niin paljon kuin Vasemmistoliitossa.

Siinä Li Anderssonin aikaisempia lausuntoja, mutta nyt on sielläkin tullut pää vetävän käteen:

- Itse olen hyvin huolissani siitä, miten perussuomalaiset pystyvät määrittelemään suomalaisen duunarin oman poliittisen projektinsa lähtökohdista käsin. Markku Jokisipilän kirja on luettu.

Petteri Orpo ilmoitti nyt tiukasti, ettei mitään ilmastopäätöksiä tulla perumaan. Vaikka keinoista ja hinnasta ei ole harmainta aavistustakaan! Ilmeisesti Orpo on päättänyt tehdä Kataiset: ensin pari vuotta sikspäksiä ja sitten Suomi- neidon  syöksykierteestä nopealla loikalla EU- komissaarin virkaan.

Puola tulee täyttämään Britannian jättämän aukon uutena EU: n  talousmahtina ja Saksan liittolaisena Ranskaa ja Italiaa vastaan. Ne saavat elvytysrahat pienillä joustoilla ja Saksan mahtikäskyllä.

Eihän siinä mitään, seuraavien vuosien aikana ruvetaan Suomen eläkesäätiöiden varallisuutta pistämään lihoiksi ja sieltä Suomi saa jälleen lisää lainaa miinuskoroilla. Se on sitten sen pituinen se! Aurinko tosin nousee idästä, mutta kun siellä on se Putin. Jota saksalaiset eivät kuitenkaan pelkää.