Aivan oikein, otsikko on provokatöörinen, mutta kysymyksen muotoon asetettuna se ei ole maalittamista tai kutsua terrorismiin. 

Minähän käytän tuossa vain Hesarin omaa likaista asetta, jota he kutsuvat vastuulliseksi tiedonvälitykseksi.

Ammuttaisiinko minutkin, kysyy Hesarin otsikossa afganistanilaistaustainen (Iran) Aziza Hossaini Petteri Orpon ja Riikka Purran hallitusta käsittelevässä jutussa. Lukuisat ihmiset ja varsinkin maahanmuuttajat ovat lukeneet vain tuon otsikon ja se näkyy Ylen uusimmassa mielipidemittauksessa. Samoin Hesari ja muut lehdet eivät ole missään vaiheessa julkaisseet Purran viestejä kokonaan ja oikeissa asiayhteyksissä, vaan niitä on jopa vääristelty täysin päinvastaisiksi.

Perussuomalaisten puoluetoimisto tuhottiin joskus juuri vaalien alla ja vihreiden Ville Komsi meni iskusta raivostuneena vartioimaan sitä seuraavana yönä. Sinne eivät menneet muut demokratiaa puolustavat, koska PS: n puoluetoimisto ja yli 600. 000 äänestäjää eivät kuulu suomalaiseen demokratiaan. Ville Komsi meni, koska hän tiesi tekijöiden olevan hänen omia äänestäjiään.

Tuo otsikko tuli mieleeni, kun rupesin miettimään mitä väkivaltaa Vasemmistoliiton Antifaa ja vihreiden Elokapinaa vastaava PS- nato tekisi taistelussaan Hesarin vääryyttä vastaan.

- No ensinnäkin se tilaisi muslimien eri pizzerioista tiettyyn kellonaikaan tuotavaksi 1. 001 pizzaa Hesarin lasitaloon. Muslimien siksi, että tuo 18 vuotta Suomessa asuneen Aziza Hossainin lausunto kuvaa hänen vähäjärkisyyttään, tai sitten Hesarin toimittaja on siinäkin näyttänyt Hossainille vain yksittäisen sanan tai lauseenpuolikkaan. Samoin kaikissa haastatteluissa muslimit ovat valittaneet rasismista, vaikka heidän naisten ja tyttöjen kohteluaan, sekä muita tapojaan noudattava kantakirjasuomalainen mies saisi siitä heti 4- 9 vuotta vankeutta.

- Toiseksi PS- nato tilaisi 101 taksia Hesarin toimituksen eteen samaan kellonaikaan kuin tuon pizzavuoren toimitus tapahtuisi.

- Kolmanneksi tietysti palohälytyksellä 15 paloautoa ja 10 ambulanssia, joten eiköhän silloin piha olisi jo aika tukossa.

Tämä kalabaliikki olisi tietysti nopeasti ohi, mutta sen jälkeen Hesarin toimittajat saisivat aina hakea itse pizzansa ja kävellä taksitolpalle. Todennäköisesti muutamat muslimitaustaiset pizzataksin kuljettajat ainakin puukottaisivat jotakin Hesarin toimittajaa tai sitten toisiaan, jolloin Hesarin lasitalossa koettaisiin sitä kaivattua etnistä värinää.

Tuo nyt oli vain meikäläisen kevyttä ajatuksella leikittelyä, mutta Vasemmistoliiton Antifa ja vihreiden Elokapina käyttäisivät rajua väkivaltaa pientäkin Hesarin vääryyttä vastaan.

Ehkäpä tämän jutun julkaisun jälkeen tuohon minun pihalleni ilmestyykin poliisin panssarimersuja ja konepistoolein varustettu Karhuryhmä hyökkää ikkunasta sisään. Huomenna sitten Hesarissa on Laura ja Saska Saarikosken yhteinen pääkirjoitus: Poliiisi esti natsijärjestön terrori- iskun HS: n toimitukseen.

Tämä aika on nyt tätä.  Aivan kauheeta, APUVA!