Suomessa on nyt tapahtumassa sama asuntomarkkinoiden romahdus kuin 1990- luvulla. Asuntojen arvo on romahtanut ja valtava osa Suomen kansallisvarallisuudesta on katoamassa savuna ilmaan. Kysymys on kymmenistä miljardeista ja jopa miljoonien ihmisen omaisuudesta.

Seuraavan hallituksen onkin ryhdyttävä nopeasti tarpeellisiin toimiin. Kutsutaan koolle eläkerahastojen johtajat, presidentti, hallitus ja kaikki tarpeelliset instanssit. Tehdään päätös kotiuttaa nopeassa tahdissa 50. 000 miljoonaa (50 miljardia) eläkerahastojen ulkomaille sijoitettuja rahoja. Noiden eläkerahastojen kokonaissumma on 200 miljardia, joten niitä jää vielä valtavasti pyörittämään Saksan ja Ranskan talouksia.

Tässä ei ole mitään radikaalia: vielä parikymmentä vuotta sitten nuo rahat olivat sijoitettuna Suomeen ja Impivaara kukoisti enemmän kuin milloinkaan se on kukoistanut! Ne ovat suomalaisten palkansaajien, Suomen Työkansan, tuleviin ja oleviin eläkkeisiinsä maksamia rahoja.

Vai haluammeko olla Pohjolan Kongo, jossa tavalliselta työkansalta kerättyjä eläkevaroja käytetään muiden maiden hyvinvointiin! Samalla ruikutamme köyhyyttä ja riemuitsemme, kun joku Google sijoittaa yhden tuhannesosan sadasosan verran tuosta eläkesummasta johonkin halpaa sähköämme syövään pornovarastoon!

Asuntojen hintojen romahdus johtaa väistämättä myös rahoitusalan kriisiin. Tehdäänkö taas niin kuin 1990- luvulla ja pannaan miljoonat suomalaiset maksamaan tehdyt virheet!

Kotiutetaan siis 50 miljardia omia rahojamme ja tehdään seuraavaa.

-Perustetaan eläkerahastojen omistamia vuokra- asuntoyhtiöitä, jotka ostavat kerros-, ja rivitaloja uhanalaisista maaseutukaupungeista. Asuntojen omistajille maksetaan käypä hinta ja he jäävät vuokralaisiksi omiin asuntoihinsa. Vuokra on käyttökustannukset+ rahoituskulut. Tässä ei ole mitään ihmeellistä, koska Helsingin kaupunki on ostanut markkinahintaisia asuntoja pakolaisten käyttöön ja Osmo Soininvaara vaatii taas niitä ostettavaksi lisää.

-Lähetetään asiantuntevia valtuuskuntia Saksan ja Kiinan parhaisiin sähköautotehtaisiin. Nämä tekevät huippumerkkien kanssa sopimuksia täsmälleen samanlaisten 1.000- 4.000 ihmistä työllistävien tehtaiden rakentamisesta Tampereen pohjoispuolelle Suomea ja länteen myös. Kaikkiin patentteihin ostetaan lisenssit ja insinöörit tulevat valvomaan rakentamista ja kouluttamaan työntekijöitä. Rakennetaan 10- 20 sähköauto-, sähkömopo-, ja akkutehdasta Suomeen. Meillä on metallit, mineraalit ja meillä on ahkera Suomen kansa. Kiina teki muuten juuri noin ostaessaan luotijunia Saksasta ja nyt ne ovat rakentaneet jo 30. 000 kilometrin luotijunaverkoston!

Mitään tuollaista ei tietenkään voi, eikä saa tehdä nykyisen heppatyttöhallituksen aikana, koska he lähettävät ne rahat Afrikkaan. Tai ostavat niitä kalliita asuntoja pakolaisille Helsingistä, kuten Soininvaara ehdotti. Lisäksi otetaan kymmeniätuhansia uusia pakolaisia ja näille Saddam Hussein armeijan sotilaille ja upseereille maksetaan sitten 800/kk kansalaispalkkaa ja ilmaiset asunnot päälle.

Pitää olla PS, Kristilliset, Kepu ja Kokoomus toteuttamaan tällainen Isänmaallinen operaatio. Moni meistä näkisi mieluummin demarit tuossa kokoomuksen tilalla, mutta silloin pitäisi olla pragmaattinen Jutta Urpilainen demarien johdossa. Eikä sekään auta, koska siellä ovat nämä Tytti Tuppuraiset, Sanna Marinit, etc femakot, joille tärkeintä on ainoastaan EU: n ja Saksan palveleminen.