Vihreiden puheenjohtaja Touko Aallon mukaan hallituksen veneestä on lähtenyt tulppa irti. Aallon oma vihreä kirkkovene on menettänyt 10 kuukaudessa neljänneksen kannatuksestaan, joten olisiko Toukon tappi peräti kokonaan väärässä reijässä, mikä on varsin yleinen ongelma vihreillä miehillä. Iltasanomissa oli tosin kuva Toukon uudesta avopuolisosta, mutta silti siitä olisi kyllä hyvä olla lintutieteilijä Pentti Linkolan tarkempi lausunto.

Aalto vaati linjapuheessaan rahaa naisille, opiskelijoille, pakolaisille ja soiden "eheyttämiseen". Eläkeläisiä, suomalaisia miehiä ja työläisiä hän ei maininnut, joten näiden tehtävä on ilmeisesti maksaa tuon ensimmäisen ryhmän uudetkin kustannukset.

Vihreät vaati jo aikaisemmin äänestysiän laskemista 15 vuoteen, mutta tuon puoluekokoksen perusteella sitä pitää laskea vieläkin alemmaksi. Edellisessä kokouksessaan he nimittäin haaveilivat ääneen Suomen muuttamista uudeksi Muumilaaksoksi, mutta eiväthän muumit enää 15- vuotiaita kiinnosta.

Suomen vihreät ovat nyt lähteneet Ruotsin vihreiden viitoittamalle tielle, mikä tarkoittaa kovaa feminismiä, jihadia, shariaa ja äärimmäisen tarkkaan rajoitettua suvaitsevaisuutta. Syksyn vaaleissa Ruotsin vihreät putoaa todennäköisesti kokonaan parlamentista, joten sen pitäisi herättää nämä muumitkin todelliseen maailmaan.

Euroopan Unionissa tehdään jatkuvasti mielipidemittauksia, joissa kansalaiset sanovat mielipiteensä kaikesta mahdollisesta. Mutta ei, Katainen ja kumppanit eivät välitä niistä mitään. Lisää vaan liittovaltiota, pakolaisia, halpatyövoimaa, äänioikeutta pois pieniltä mailta ( Macron ) ja lisää byrokratiaa ja plutokratijaa.

Kyllä tuollekin kahden parlamentin systeemille ( Strasbourg- Bryssel ) naurettaisiin, jos se olisi vaikka Venäjällä tai Kiinassa.