Suomessa käydään nyt kovaa keskustelua siitä, saako kouluissa nousta seisomaan Enkeli taivaan virren aikana ja saavatko kuorot käydä laulamassa Jouluhymnejä sairaaloissa.

Ruotsin Gävlessä käytiin aikoinaan samanlaista keskustelua ja tietysti uskonnotonta joulua kannattavat voittivat. Nyt Gävlen asukkaat voivatkin sitten kotikaupunkiinsa saapuessaan nähdä muslimihuiviin pukeutuneen naisen toivottavan heidät tervetulleeksi. Nämä samat uskonnotonta Joulua vaatineet ihmiset ovat ajaneet läpi tämän jyrkkää islamia edustavan kyltin ja uskonnon lisäksi siinä on nyt mukana myös naisten alistaminen

safe_imabgtge.jpg

Samoin Växjön asukkaat kauhistelivat virsien hyminää kouluissa ja päättivät suuressa suvaitsevaisuudessaan kieltää ne. Ja aivan samoin he hyväksyivät minareeteista tulevan ja koko kaupungin yli jytisevän 110 desibelin rukouskutsun, jota ei pääse pakoon kukaan eikä mikään. Ruotsissa tuo Lucia- juhla on suuri tapaus kaikilla työpaikoilla, eikä mitään pikkujoulujuhlia ole. Nyt sekin on jo yhä laajemmin kielletty.

Israelissa oli muuten joitakin vuosia sitten kova keskustelu muslimien minareeteista tulevan rukouskutsun kieltämisestä. Maassahan on pari miljoonaa muslimia ja moskeijoita/minareetteja lienee tuhansia. Tämä kielto olisi koskenut vain ja ainoastaan aamuyöllä viideltä ( klo 05.00 ) tulevaa rukouskutsua, ei muita päivittäisiä ulvahduksia. Israelissa oli siis sallittu kaikki mahdolliset muslimien rukouskutsut, mutta tuon yhden ainoan työssäkäyvien vääräuskoisten unta häiritsevän rukouskutsun kieltäminen katsottiin hirveäksi rasismiksi. En tiedä miten asiassa lopulta kävi.

Lopuksi laitan tähän Israelia ja juutalaisia kunnioittaakseni Ben Zyskowiczin mielipiteen tuosta Sanna Marinin syytöksestä, että al- Holin terroristinaisten palauttamista vastustavat eivät kannata oikeusvaltiota ja kansainvälisiä sopimuksia:

-Nyt on väitetty, että ollakseen oikeusvaltio, Suomen on tuotava myös aikuiset, jos lapsen etu sitä vaatii. Kumma juttu. Eikö Ruotsi ole oikeusvaltio? Eikö Norja, eikö Tanska, eikö suurin osa Euroopan unionin jäsenmaista ole oikeusvaltioita?

Tämä johtaa nyt väistämättä siihen, että EU: n puheenjohtajamaa Suomi Eurooppaministeri Tytti Tuppuraisen suulla vaatii EU- tukien poistamista Ruotsilta, Tanskalta ja suurimmalta osalta muitakin EU- maita. Koska EU- rahoitus on sidottu oikeusvaltioperiaatteeseen ja nyt siis myös al- Holiin. Nuo rahat on jo aikaisemmin päätetty evätä lähes kaikilta itäisen Euroopan mailta. Britannia taas eroaa unionista tammikuussa, joten Tytti Tuppurainen ja Sanna Marin voivat onnitella itseään Tynkä- EU:n eheyttämisestä oikein kunnolla!?

Älkää peljätkö vatsakkainasettelua, koska wanhan witun aikaan ( lappilainen sanonta ) sitä kutsuttiin naimiseksi ja siitä syntyi lapsia!