Taas minä halusin miellyttää suomalaisia naisia, koska he niin usein itsekin käyttävät noita sukuelimiinsä viittaavia sanoja: Pillupäiväkirjat, Virkataan vittuja, jne. Siis hieman muokkasin tuota raamatullista Viisi valittua. Tuon dokumentin nimihän vihjaa Moosekseen, vaikka Viisi valittua  johdattivatkin Suomen takaisin erämaahan.

Todennäköisesti erehdyin kuitenkin pahan kerran, koska Suomessa sananvapaus, demokratia ja ihmisoikeudet eivät kuulu kaikille. 

Venäjä iloitsee Suomen polarisoituneesta keskusteluilmapiiristä, sanoo sotilasprofessori: "Heidän ei tarvitse lietsoa sitä itse". Näin kirjoittaa Yle ja kääntää tietysti asiat aivan päinvastoin.

Ylen mielestä se onkin some, joka on luonut vastakkainasettelun ja ilmeisesti some pitää kieltää. Siis ihan kuten Ranskan presidentti Macronkin vaatii muslimien mellakoidessa. Paitsi ei tietenkään siellä, koska mellakointi on muslimien ihmisoikeus ja ne ovat kohdanneet rasismia.

Sanna Marin vaati New Yorkissa pitämässään puheessa jokaista valitsemaan puolensa arvojen taistelussa: Keskitietä ei ole".

Tämä kaikkihan liittyy siihen, että vaalit hävinnyt Viiden valitun koalitio ei hyväksy perussuomalaisia hallituksessa. Nyt kaivetaan natseja esiin samaan tyyliin kuin Putin tekee Ukrainassa.

PS sai yli 20% äänistä, mutta se ei riitä. Vuonna 2019 vihreät ja Vasemmistoliitto saivat yhteensä saman verran ja : Voittajien on ehdottomasti päästävä hallitukseen!

Keskustelukulttuuri on koventunut. Tuore opetusministeri Li Andersson rääkyi kuin rantahuora suurimman oppositiopuolueen puheenjohtaja Jussi Halla- aholle: Paskapuhetta, suorassa tv- lähetyksessä! Olisihan siitä meteli syntynyt, jos Halla- aho olisi huutanut samoin Anderssonille.

Nyt kaikkien persuja äänestäneiden väitetään olevan natseja, mutta se ei ole koventunutta keskustelukulttuuria. Vaikka se sama ilmiö näkyy vain hieman kovempana joka päivä Kiovan taivaalla!

Keskitietä ei ole. Rkp on nyt jakaantunut Orpon hallituksessa, mutta onko se sitten Viiden v..itun viides kolonna. Rkp on aina jakanut Freudenthal- palkintoja, joka rotukiihkoilija tosin oli hyvin lähellä natsien ideologiaa. 

Keskitietä ei ole. Keskusta oli mukana Marinin hallituksessa, mutta kieltäytyi lähtemästä enää mukaan sellaiseen sekasotkuun. Kepua on aika vaikea jakaa, mutta Anneli Saarikosta riittäisi moneenkin osaan.

Hesarin ja Ylen rummutus väärästä vaalituloksesta jatkuu ja nyt on kutsuttu itse Martin Scheinin mukaan. Wille Rydmanin pitää saada myös Viiden v..itun ja Moskovan hyväksyntä ministerin pestilleen!

Johtaako Martin Scheinin valtiojohtoa tietoisesti harhaan, kysyvät inarinsaamelaiset. Siitä tämä ketku Scheinin on tietysti päätellyt, että jos valtiojohtoa voi huijata, niin kyllä silloin pitää voida huijata myös koko kansaa!