Vaalien lähestyessä Hesari ja rikoskomisario Marko Forss ovat kehittäneet aivan uuden tavan valehdella ja sumuttaa kansaa tilastoilla. Ilmeisesti komisario Jari Taposen uskottavuus on jo niin paljon pakkasen puolella, että valehtelemaan on otettu Idioticus n: o 2 ja siis Marko Forss.

Hesarissa on neljä tilastoa nuorison pahoinpitelyistä ja ryöstöistä, mutta sinne on otettu vain tapaukset, joissa epäilty on poliisin tiedossa. Näissä tapauksissa uhri on yleensä tuntenut tekijän. Tilastoihin ei siis ole otettu pahoinpitelyjä ja ryöstöjä, joissa epäilty EI ole poliisin tiedossa. Ryöstöjen määrän lisääntyessa tätä vauhtia epäilty on yhä harvemmin poliisin tiedossa ja silloin Hesarin ja Forssin tilastot vain komistuvat.

No, mutta hellan lettas sentään, eihän ryöstäjä yleensä halua ryöstää tuntemaansa henkilöä! En minä ainakaan ryöstäisi naapurin isäntää, jos haluaisin jonkun ryöstää! Koska siitä jää heti kiinni!

Samalla tavalla uutisoituna Suomessa voisi lehtien mukaan tapahtua 18 murhaa vuodessa, mutta poliisin tilastojen mukaan niitä olisi vain 1 (yksi). Koska vain sen yhden epäilty on poliisin tiedossa. Olisiko Suomi silloin Euroopan turvallisin valtio Eurostatin mielestä! Ei todellakaan olisi, mutta Hesarin ja Forssin mukaan olisi!

Noita nuorison ryöstöjä voi siis olla vaikka kuinka paljon, mutta niistä ei enää kerrota kansalle. Poliisi on siis ottanut uudelleen käyttöön Oulun raiskauksissa hyväksi havaitsemansa keinot ja niillä yritetään päästä ainakin vaalien yli.

Mitä HELEVETIN virkaa tuollaisilla tilastoilla on, muuten kuin kansaa sumuttaessa! Aikaisemmin on kerrottu nimenomaan maahanmuuttajien olevan noiden ryöstöjen ja väkivallan takana, mutta Hesarin jutussa sitä ei mainita sanallakaan. Nyt ennalta ehkäiseviä toimia kohdistetaan leikisti kaikkiin Suomessa asuviin, vaikka ne voitaisiin suunnata nimenomaan ALLAHU AKBAR- kansanryhmiin.