Vantaa lomauttaa kolmanneksen kouluavustajistaan, mikä tarkoittaa taas sadan ihmisen joutumista kortistoon syksyllä. Koko Suomessa on 10. 000 kouluavustajaa, joten muiden romukuntien seuratessa kiitollisina tätä Vantaan raivaamaa polkua meillä on pian 1000- 3000 työtöntä lisää. Pelkästään kouluavustajia siis ja siihen kun pannaan päälle muut julkisen sektorin säästöt: kirjastojen sulkeminen, määräaikaisten virkojen uusimatta jättäminen etc, etc.

 

Kunnat ovat siis jo konkurssin partaalla, eikä Suomella ole varaa jakaa Välimeren maihin muualta lainattua rahaa. Ei ole koskaan ollutkaan, mutta nyt vielä vähemmän.

 

Minä ehdotin jo vuonna 2009 kirjoituksessani ulkoistetaan eläkeläiset saman, minkä Osmo Soininvaara oli keksinyt kaksi vuotta myöhemmin. Viedään eläkeläiset etelän lämpöön, jolloin he saavat mukavamman elämän  ja säästetään samalla hoitokustannuksissa. Varastettuaan ideani oli Osmo lisännyt siihen vielä valtion mukaantulon palveluseteleillä, mutta sehän se vasta hyvä ajatus onkin.

 

Tänään 09.06.2012 tilanne on tämä: Espanja pyytää pankeilleen 100  miljardia lisärahoitusta ja Suomen osuus siitä on 1- 3 miljardia. Jutta oli jo  kärppänä sitä lupaamassa, koska luokanopettajana hän haluaa edelleenkin olla mallioppilas ja pakottaa muutkin suomalaiset tuohon housut nilkoissa rooliin. Tosin Jutta sanoi Suomen vaativan Kreikan tapaan Espanjalta vakuuksia, mutta jos niille nauretaan Euroopassa samalla tavalla, niin jätetään mieluummin ottamatta. 

 

Suomen valtio voi itse suoraan tai eläkesäätiöiden avulla ostaa Espanjasta 10- 20 tuhatta asuntoa ja ruvetaan voimalla toteuttamaan tuota minun ideaani, ja lisätään siihen vielä tuo Osmon hämäyksen vuoksi laittama palvelusetelikin. Näin Espanjan pankit saavat rahansa, Suomi vakuutensa ja sosiaali- ja terveyspuolella saamme miljardisäästöt. 

 

images?q=tbn:ANd9GcQbTufcQ4RGopqTpsqBVqg

 

Que el Señor tenga sexo o dinero?

Haluaakos herra huvitella ja kyllä sitä rahaakin löytyy? (Suom huom)

Jokohan tulee linnareissu!