Vielä kuukausi sitten kukaan Ruotsissa ei olisi uskonut näkevänsä sellaisia uutisia, kuin mitä nyt on nähty viimeiset pari viikkoa. Sosiaalidemokraattisesta Aftonbladetista lähtien kaikki lehdet kirjoittavat päivittäin maahanmuuttajien koko ajan vain paisuvasta rikollisuudesta.

Ruotsin poliisi sai vain tarpeekseen jatkuvasti kiihtyvästä ammuskelusta, joka alkoi muistuttaa jo sisällissotaa. Kyllä vaan, Göteborgissa Ali Khanin klaani piti päiväkausia oman lähiönsä teillä tiesulkuja, joissa aseistetut miehet tarkastivat autolla kulkijoita.

Poliisi julkaisi tarkan tutkimuksensa maan 40 klaanista ja jengirikollisuudesta. Nuo klaanit ovat siis sukuun ja heimoon perustuvia rikollisjärjestöjä, joissa voi olla jopa 200 jäsentä. Kuten tuo Ali Khan itsekin kehui. Valtaosa jäsenistä elää sosiaalituilla ja rikollisuudella. Heillä on myös oma oikeusjärjestelmäkin, joka tietysti perustuu sharia- lakiin. Nyt on kuitenkin havaittu klaanien olevan mukana myös politiikassa ja liike- elämässä.

Kysymys on jo satojen miljoonien vuosittaisista tappioista valtiolle ja sisäinen turvallisuus on romahtanut. Ihmiset eivät uskalla enää liikkua ulkona iltaisin ja päiväsaikaankin ryöstetään, raiskataan ja ammutaan. Ruotsidemokraatit ovat siis olleet oikeassa koko ajan.

Ruotsissa on nyt pakko tehdä sama kuin Saksassa on jo tehty. Kerätään kaikki mahdolliset viranomaiset yhteen ja hankitaan tarkat tiedot rosvojoukkioiden omistuksista ja tuloista. Sitten vaan yhteisisku samaan kellonaikaan kaikkien klaanin jäsenten koteihin. Asunnot, autot ja kaikki omaisuus otetaan pois. Palautetaan tietysti, jos miljoonille löytyy laillinen ja dokumentoitu selitys. Tuskinpa löytyy suurimmalla osalla.

Ruotsissa kaatuivat nyt kaikkien työmarkkinaosapuolten ja hallituksen väliset neuvottelut jättimäisestä työelämän uudistuksesta, kun liberaalit ja vihreät vastustivat. Siellä sentään osataan neuvotella, mutta meillä pääministeri Marin haukkuu kaikki presidentistä lähtien. Vain heppatytöt tietävät ja osaavat. Ja jälki on karmeaa.