Lukekaapas tästä Iltalehden Mika Koskisen pääkirjoitus, jossa puhutaan suorin sanoin Suomessa jo hyvällä alullaan olevasta maahanmuuttajien jengiväkivallasta. Lukekaa sen jälkeen tästä Hesarin Susanna Reinbothin ongelman päälle levittämä savuverho, joka on: Tämä juttu oli maksuton näyte Hesarin laadukkaista timanttijutuista. Näiden vertailujen jälkeen voittekin sitten viimeistään perua Hesarin tilauksen.

Tuo Reinbothin juttu on tyypillistä naistoimittajan sekasotkua, vaikka tässä tapauksessa on ilmeisesti tarkoituksellakin haluttu sotkea lukijan tervettä ajatuksenjuoksua. On tahallisesti sekoitettu vakavat nuorisoryöstöt, poliisiin kohdistuva uhkailu, väkivalta ja poliisiautojen tuhoaminen joihinkin mopohäiriköihin. Lisäksi velanperinnässä puhutaan vodkan myynnistä, vaikka taatusti kysymys on ollut huumeveloista.

 Poliisin kanssa haastetaan riitaa, heitä haukutaan ja syljetään ja heidän kanssaan painitaan. Poliisiautoja vahingoitetaan aiempaa alemmalla kynnyksellä. Tuosta Hesariin lipsahtaneesta totuudesta voimme päätellä, että Suomessa on jo lähiöitä, joihin poliisi menee vain useamman partion voimin. Hyvin pian myös ambulanssit ja paloautot tarvitsevat poliisin suojakseen, kuten Ruotsissa. 

Maahanmuuttajat eivät siis kunnioita Suomen poliisia paskan vertaa, vaikka se poliisi on nimenomaan salannut törkeitäkin heidän tekemiään rikoksia (Oulun raiskaukset, Kaivohuone, nyt nuorisoryöstöt, etc.). Ja Ruotsin tapaan Suomen poliisi tulee menettämään nopeasti myös kantasuomalaistenkin luottamuksen. ”Positiivinen rasismi” ei pitkälle kanna!

Muslimimaahanmuuttajat halveksivat siis Suomen poliisia, mutta he halveksivat myös koko Suomea, suomalaista yhteiskuntaa ja kaikkia suomalaisia. Vain Kela on heille rakas!

Muutama viikko sitten lähdin taas ostoksille neljän kilometrin päässä olevaan lähiöön, missä ovat lähimmät kaupat. Tuo lähiö on jo Tukholman Rinkebytä muistuttava kammotus, jossa arabiaa ja somaliaa puhutaan enemmän kuin suomea.

Minä olen jo vanhempi kantakirjasuomalainen mies, se todettakoon heti tämän monikulttuurisen kertomuksen alkuun. Siellä perillä kävelin sitten rautatien ylittävää katettua ja lasitettua tunnelia, kun eteeni hyppäsi parikymppinen somalimies. Selvästi humalassa ja penkillä oli kasa kaljatölkkejä.

Hän esti kulkuni aggressiivisen näköisenä ja kädet levällään. Yritin varmaan kymmenen kertaa kiertää miehen ja kehotin häntä painumaan helvettiin, mutta mies vaan tunki koko ajan lähemmäksi. Hän myös tanssahteli nyrkkeilijän malliin ja heilutteli oikeaa jalkaansa potkunyrkkeilyyn kuuluvin elein.

Pääsin kuitenkin siitä sitten ohi ja kävin ilmoittamassa tästä vaarallisesta henkilöstä kauppakeskuksen vartijoille.Tuon tapauksen jälkeen olen alkanut kulkea pienehkö meisseli taskussani, koska tuollaiset tapaukset saattavat olla jo hyvinkin yleisiä. Meillähän tuo viranomaisten tiedotus näyttää olevan mallia DDR, kun on monikulttuurisuudesta kysymys.

Tuollainen juttu olisi heti Ylen uutisissa ja kaikissa lehdissä, jos kantasuomalainen mies uhkailisi somalimiestä. Sehän on nähty jo niin monta kertaa.

 

Ruotsissa on nyt herättänyt kovaa kohua Expressenin toimittaja Nina Svanbergin laaja reportaasi jengirikollinen Mehdi ”Dumle” Sachitista. Svanberg on tyypillinen feministi: maskuliinisuus ja seksismi on kauhistus, paitsi tietysti muslimimiehissä se on aivan ihanaa. Siis aivan kuin feministit Suomessakin: Idiootti.

Tuossa romantisoidussa ja oikein kuvin varustetussa jutussaan hän mainitsee ohimennen tämän sankarillisen Mehdin syyllistyneen joihinkin rötöksiin. Mehdi oli kuitenkin ollut mukana joukkoraiskauksessa, jossa viisi miestä raiskasi ruotsalaisen tytön. Tytön sukuelimiin työnnetty pistooli aiheutti niin suuren verenvuodon, että hän oli vähällä kuolla.

Ja hänestä tekee ihailevan artikkelin Nina Svanberg, joka halveksii ruotsalaisia miehiä, jotka "puhuvat naisille rumia ja luovat sopimattomia katseita naisiin".