Ruotsissa vankeja vapautetaan jo etuajassa, koska vankilat ovat ääriään myöten täynnä. Samoin suurin osa vankeustuomion saaneista päästetään vapaalle jalalle odottamaan vankilapaikkojen vapautumista.

Kaiken huippu oli se, kun nämä kaksi kuvassa alhaalla olevaa miestä päästettiin äskettäin vapaalle jalalle. Toinen sai murhayrityksestä ja murhaan avustamisesta 8v ja 11kk vankeutta ja toinen samasta asiasta 6v ja 10 kk. Molemmilla oli tyypillinen mamu- CV: pahoinpitelyjä, huumetuomioita, varkauksia, kortitta ajoa ja muuta sälpää. Kumpikaan ei ole Ruotsin kansalainen, mutta ei puhettakaan karkotuksesta.

Sharaf Abdirashid Ahmed ja Ilyas Noor Ahmed

Murhamiehet.jpg

Laitoin kuvan sen takia, etä nämä kaverit saattavat aivan hyvin ilmestyä väärillä papereilla Suomen Kelaan "itselleen kuuluvia tukia" nostamaan. Tynkä- EU: n alueelle myönnetty oleskelulupa kun sallii oleskella missä tahansa alueen maassa.

Ruotsin poliisilla oli valtava työ löytää ja saada tuomio näille miehille, mutta nyt ne päästettiin taas käpälämäkeen. Miten ihmeessä oikeus kuvittelee sitten vankilapaikan vapautuessa poliisin löytävän nämä miehet, koska näillä Ruotsin "moniosaajilla" monet väärät paperit ovat aivan sääntö.

Voin aivan hyvin kuvitella näiden miesten suuntaavan Haaparannan kautta Suomeen, koska täällä heillä on jo hyvät kalifaatin pohjat valmiina. Ja Suomen poliisilla on hankaluuksia löytää ketään, vaikka olisi 110 metriä videotakin nähtävissä, kuten Kaivohuoneen tapaus osoitti.

Nyt Ruotsissa oli kahtena perättäisenä yönä pommi- isku ja viime yönä Tukholmassa kaksi erillistä ampumista. Mutta mitä voi poliisi enää tehdä: ne vartioivat tunnettujen rikollisten asuintaloja, koska niissä asuu myös tavallisia svenssoneja. Tosin Tjärna Ängetin räjäytetyssä kerrostalossa asuu enimmäkseen somaleja, koska koko alueella ei paljon muita asu.