Minulla on vahva luottamus suomalaiseen insinööriosaamiseen, koska sen näytöt ovat hämmästyttävät. Muun muassa kännykät keksittiin Suomessa ja nykyään kaikki laivat käyttävät Suomessa kehitettyä Azipod- potkurijärjestelmää.

Nyt kuitenkin kohkataan Vihreästä siirtymästä, joka nostaa Suomen talouden ja jonka takia meidän pitää jo ensi hallituskaudella saada milijoona uutta maahanmuuttajaa. Mitään, ei kerrassaan mitään konkreettista ole kuitenkaan kenelläkään esittää. Nyt suuri ja mahtava EU torppasi senkin unelman.

Meidän pitää lakata olemasta mallioppilas sanotaan, mutta miten saatanassa se onnistuu, kun jo omat EU- meppimme äänestävät Rysselissä kaikkia Suomen kansan ja hallituksen päätöksiä vastaan!

Ainoa "konkreettinen" ehdotus oli norjalaisen Wittusen miljardien terästehdas Inkooseen, josta hänellä tosin ei ollut esittää edes tupakkiaskin kanteen piirrettyä suunnitelmaa. Rahoituskykyä Wittusella oli yhtä paljon (vähän) kuin suomalaisella keskiverto- insinöörillä.

Ruotsissa kohkattiin myös Luulajaan ja muualle tulevista valtavista vetytalouden Ihmeistä, jotka pelastavat maan ja ilmaston. Kuka maksaa ja koska rakennetaan ne vetytalouden valtavan sähkönkulutuksen tarvitsemat satoja miljardeja maksavat 35 isoa ydinvoimalaa (vrt. Olkiluoto 3, 20v) ja tuhansia kilometrejä valtavia sähkölinjoja, kysyivät ruotsalaiset energiatalouden asiantuntijat. Se oli siinä!