No nyt tuli jo koko aivoverenkierron pysäyttävät luvut pääkaupunkiseudun työttömyydestä: Helsinki +84%, Vantaa +100%, Espoo +86%. Ja sama laulu kaikkialla Suomessa, aina Hangosta Petsamoon. Rauman telakalta peruuntui juuri 3. 000 miestyövuotta taannut Australian laivatilaus.

Helsingin Sanomat on taas Rysselin asialla ja muistuttaa, että elvytyspaketin vaihtoehtona olisi ollut kiinalainen raha. No entäs sitten: nyt italialaiset ja puolalaiset saavat suomalaista rahaa, mutta Suomen kansalla ei ole pian rahaa laisinkaan.

Helsingissä elosteleva Suomen eliitti tietysti hyötyy EU: n rahakkaista viroista ja muista eduista. EU saa miljardeja Suomen ahkeralta maaseutuväestöltä kerättyjä rahoja, joista se palauttaa osan tälle Helsingin EU- rupusakille. Kepun ruunaosasto ja nämä helvetin ohisalot laittavat sitten miljardeja kaikenlaisiin turhiin virkamiehiin, pakkoruotsiin ja intersektionaalisen feiminismin apartheidiin.

Hallitus ei saanut tilattua Suomeen kasvomaskeja, mutta se tilasi kylmästi väärennetyn tutkimuksen, joka väittää maskien olevan hyödyttömiä. Vaikka koko muu maailma käyttää niitä ja monessa maassa ne ovat pakollisia. Jopa Saksan Sanna ja Tytti Sutturainen heiluivat Rysselissä maskit päässä.

Suomessa aloitti keväällä monta maskitehdasta, mutta ne ilmeisesti lopettivat saman tien, koska tuon huijaustutkimuksen jälkeen tyttöhallitus ei tehnyt sitovia tilauksia. Hyvin pian voi olla (on) edessä koronan toinen aalto ja taas ollaan ilman niitä kasvomaskeja. Ensimmäinen aalto meni uskomattomalla tuurilla, mutta tuskinpa enää se toinen.