Britannia on nyt lähettänyt kolme Sea King- taisteluhelikopteria Ukrainaan ja kyseessä voi olla jonkinlainen koepallo. Nato- maat ovat jo lähettäneet sinne kaikkein parasta kalustoaan ja tahti tulee vain kiihtymään Ukrainan päästyä niskan päälle taisteluissa.

Kiina on nyt ilmoittanut Venäjälle suorasanaisesti, että ydinaseilla pelottelu ja varsinkin niiden käyttö estetään keinolla millä hyvänsä.

Itä- Euroopan mailla on paljon tehokkaita venäläisiä MIG- 29 hävittäjiä. Niitä tullaan varmasti pian maalaamaan Ukrainan väreihin ja ne modifioidaan kyvykkäiksi ampumaan länsimaisia ohjuksia. Todennäköisesti näin on jo tapahtunut ja hävittäjän puikoissa voi aivan hyvin istua puolalainen pilotti. Nämä koneet ampuvat ohjuksia satojen kilometrien päässä oleviin kohteisiin, joten venäläiset ovat aivan kuka, mitä, häh”!

Venäjä vetää nyt Moldovasta sähköt ja lämmöt poikki ja siellä asuvat sadat tuhannet Ukrainan pakolaiset joutuvat lähtemään eteenpäin. Samoin itse Ukrainasta on aivan pian lähdössä jopa miljoonia pakolaisia, koska suuret osat maasta ovat täysin asuinkelvottomia.

Suomi voisi nyt viimeinkin valmistautua näiden naisten ja lasten vastaanottoon jo Länsisatamassa. Migri on täysin avuton ja sen asenne on vihamielinen Ukrainan pakolaisia kohtaan. Migri vain myy pakolaisten hoidon vastaanottokeskuksissa täysin kokemattomille ja maksimaalista voittoa tavoitteleville alihankkijoille. Kyseessä on valtiojohtoinen ihmiskauppa!

Näin ollen armeija voisi ottaa vastuun pakolaisten vastaanotosta ja kuljetuksesta esim. Messukeskukseen rakennettavaan pakolaisten ensisuojaan. Sieltä sitten aikaa myöten eteenpäin, kunhan maaseudun tyhjiin kouluihin ja muihin sellaisiin on rakennettu tilapäisiä asuntoja heille. Vuonna 2015 nimenomaan armeijahan oli Torniossa vastassa aikuisia partaukkoja, miksipä ei siis myös Ukrainan naisia ja lapsia. 

Kymmenkunta kirvesmiestä rakentaa viikossa jonkun Messukeskuksen ison hallin täyteen ihan asuttavia kaksioita ja kolmioita. Täyttä levyä vain pystyyn, ovet paikoilleen ja sähkömiehet vetävät kouruilla valot ja pistorasiat. Sitten vain sänkyä, kaappia ja täysiä lelulaatikoita vauhdilla sisään.

Ukrainalaiset ovat mestareita organisoimaan, se on nyt nähty. Tämän takia heille pitää antaa mahdollisuus järjestää itse ruokailut, päivähoidot ja koulunkäynnit. Maasta löytyy kyllä tarpeeksi ukrainan kielisiä tulkkeja, jotka antavat listat tarvikkeista Migrin plösöille.

Suomessa ovat nyt nuorisoryöstöt jo sitä mittaluokkaa, että Tampereen poliisi on julistanut osittaisen ulkonaliikkumiskiellon.

Yhden neuvon rikoskomisario Markus Antila kuitenkin antaa rikosten ehkäisemiseksi. Neuvo koskee erityisesti tätä pimeää pikkujouluaikaa.

– Jos sitä ystävää tai lähiomaista ei päästettäisi yksin kulkemaan tuonne kaduille. Varmaan aika moni ryöstörikos voisi jäädä näin tekemättä.

Komisario Marko Forss kertoo ryöstäjistä yli puolet olevan maahanmuuttajia, jolloin lukijalle tulee mieleen 52%. Ruotsin kokemusten mukaan oikeampi luku lienee kuitenkin 92%. Eivätkä ne ihmisiä ryöstelevät mamut ole taatusti virolaisia, venäläisiä tai ukrainalaisia, joita asuu Suomessa jo 200. 000 suuta. Eikä syy näihin väkivaltaisiin ryöstöihin ole korona, vaan kyllä se on ihan Koraani!

Poliisi tulee nyt julkisuuteen oikeilla luvuilla, koska sen pitää saada jo ihan lähivuosina 500 miljoonaa lisärahaa ja 2. 000- 3. 000 poliisia lisää.

On tämä niin ääretöntä!