Vihreä Lanka yhdistää ulkomaalaisen vaimon ottaneet suomalaiset aviomiehet rikollisuuteen ja ihmiskauppaan. Tässä Henry Laasanen asiasta.

Väitetty "suvaitsevaisten" rasismi maahanmuuttokeskustelussa on siis täyttä totta.

US:n Puheenvuorossa Ana Maria Gutierrez Sorainen tekee tähän asti hulluimman ehdotuksen noiden "paperittomien" asiassa. Paperiton= kielteisen oleskelulupapäätöksen saanut, laittomasti maassa oleskeleva.

Ana on ollut tekemässä tekemässä kansalaisaloitetta, jolla vaaditaan paperittomille oikeutta tehdä työtä ja perustaa yrityksiä Suomessa. Tämähän romuttaa koko oleskelulupajärjestelmän ja koko maailmalla on oikeus marssia Suomeen. Töihin mennessä kun pitää olla sosiaaliturvatunnus, verokortti, vakuutukset, pankkitili ja rakennuksilla kasa erilaisia kuvallisia ja kuvattomia kortteja. Näitä ulkolaisia halutaan aina nimenomaan rakennusalalle, missä on jo nyt 10. 000 suomalaista miestä työttömänä.

Parhaat työntekijät ovat niitä, jotka eivät saa sossun rahoja. Kun pojat ovat vielä turvapaikanhakijoina, he tekevät töitä, töitä, töitä. Heti kun he saavat oleskeluluvan, he lopettavat.

Noin sanoo Afriki Hornia pyörittävä somali Abdi Osman, jolla on vuosikymmenten kokemus rakennusalasta ja elintasopakolaisista. Minä olen muuten pitkän kirvesmiesurani aikana nähnyt yhden ainoan arabin rakennustyömaalla ja hänkin oli egyptiläinen koptikristitty. 

Kuljen lähes päivittäin paikallisen Kelan toimiston ohi ja suurista ikkunoista voin arvioida asiakaskuntaa. Kelassa on ilmeisesti meneillään ympärivuotinen Maailma tuli Kelaan festivaali, koska sosiaalitukea hakevasta asiakaskunnasta yhdeksän kymmenestä näyttää tulevan Somaliasta, arabimaista, muslimimaista ja Afrikasta. 

Jo kolmen vuoden asuminen Suomessa oikeuttaa ulkomaalaisen saamaan Kelan takuueläkettä (760. 26 €/kk). Pelkästään Baltian maista löytyy ainakin 100. 000 nuo ehdot täyttävää, joten miljardeista puhutaan siinäkin.

Noin 10. 000 parhaassa työiässä olevaa suomalaista muuttaa vuosittain pois maasta. Kunnalliset vuokra- asunnot kun menevät humanitäärisin perustein "paperinsa kadottaneille" ja nyt vielä kiristetään suomalaisten nuorten asuntolainojenkin ehtoja.

Sadan vuoden kuluttua viimeiset kantakirjasuomalaiset ovat kuin keisaripingviinit jossain Inarinjärven takaisessa erämaassa.

Mahdottomia yhtälöitä nämä.