Käyn huvikseni aina silloin tällöin hämmentämässä myös Uuden Suomen Puheenvuorossa . Sinne kirjoittelevat ministerit, puoluejohtajat, kansanedustajat ja monet muut yhteiskuntamme johtohenkilöt. Tämän Internetin suomaa sananvapautta on mielestäni hyödynnettävä täysimääräisesti, sillä noilla mielipidepalstoilla on nykyisin jo melkoinen vaikutus. Poliitikot lukevat kuitenkin hampaitaan kirskutellen rakennustyöläisen kirjoitusta, vaikka ovat itse rankan arvostelun kohteena.

 

Musiikkitalon avajaisiin kutsuttiin vain valtakunnan kerma ja monet itse itsensä aateloineet turhimukset, kuponginleikkaajat, rahanvaihtajat etc. Tuo turha talo maksatetaan tavallisille veronmaksajille, mutta harvat heistä siellä käyvät. Kovin on ceausesculaista edelleenkin tuo Suomen meno. Tosin sukulaiseni "milijoonan" taideteos pääsi Musiikkitaloon paraatipaikalle, mutta silti.

 

Tässä on kuva Norjan Kristianstadiin valmistuvasta Kilden- kulttuuritalosta , jonka suunnittelivat suomalaiset arkkitehdit. Norjalaiset ovat ottaneet sen ihastuneina vastaan ja siellä on myös koululaisilla mahdollisuus kaikenlaiseen musiikki- ja teatteritoimintaan. Helsingin Musiikkitalossa taas miljoonia tienaavat diivat kiljahtelevat lavalla ja Lipposen pariskunta ja toistenkin hunajat varastanut Nalle Wahlros pönöttävät aina etupenkissä.

images?q=tbn:ANd9GcTOzrpP4LTyRglVYLHJa_X