Sanna Marin sai keväällä julkisuutta valtavilla TV- spektaakkeleillaan, jotka myös lisäsivät rajusti hänen kannatustaan. Sen jälkeen hän on esiintynyt kaiken maailman lehtien sivuilla ja esitellyt aina napaan saakka paljasta pintaansa.

Nyt hän kävi viemässä noutoruokaa loukkaantuneelle puolue- ja kansanedustajatoverilleen ja taas ollaan lehdissä oikein kuvien kanssa. Tulee ihan prinsessa Diana mieleen, Sannalta puuttuu enää vain sylitanssi Hussein al- Taeen kanssa. Sekin olisi varmaan jo tullut, mutta kun tämä arabinroikale paljastui kovaksi rasistiksi ja ääri- islamistiksi.

Marin kannatti myös ilmastohätätilan julistamista Suomeen, koska silloin kukaan ei uskaltaisi edes vihjata hallituksen kaatamisesta ja uusista eduskuntavaaleista. Koronahätätilaa hän ei ilmeisesti edes ajatellut, vaikka valtakunta keikkuu jo kuilun reunalla. Hän kannattaa edelleen pikku- Gretalaista maailmantuhokatsomusta, vaikka mielipidetiedustelujen mukaan 15- 19- vuotiaista nuorista jo 22- 26 % kannattaa perussuomalaisia.

Miten sitten vastaavat Marinin rumbaan linssiministerit Li Andersson ja Maria Ohisalo? Onko Ohisalo lähettänyt ulkoministeri Pekka Haaviston hakemaan henkilökohtaisesti ”suomalaisia” terroristinaisia al- Holin leiriltä, koska tätä ei ole julkisuudessa näkynyt. Vai onko Pekalla taas uusi puppelipoika "koulutettavana" johonkin ulkoministeriön korkeaan virkaan!

Meillähän näiden al- Holin monikulttuuristen rouvien ei tarvitse mitään tuomioita pelätä, mutta vankeusaika korvataan varmasti isolla rahalla. Ruotsi jätti jo omien terroristirouviensa tuomitsemisen syyrialaisille, joten asialla alkaa olla jo kiire.

Siitä saisikin kovasti julkisuutta, kun Ohisalo kyyneleet silmissä ottaisi vastaan näitä tummaihoisia islamilaisen Kalifaatin naisia lentokentällä ja jos vielä samana päivänä Raamattua siteeranneelle Päivi Räsäselle luettaisiin oikein kunnon vankeusrangaistus.