Osa työmaamme pitkäsäärisistä virolais- ja venäläisnaisista joutui muualle töihin ja heidän tilalleen tuli liuta yönmustia afrikkalaismiehiä. He kommunikoivat keskenään aikuisfilmeistä opitulla englannilla, joten ainakaan kielivaikeuksien vuoksi heitä ei tarvitse väistellä.

Talojen runkotyöt tehtiin talvella ja vieläkin löytyy joidenkin ontelolaattojen sisältä vettä, joka on saanut maalin hilseilemään. Olen muun tekemisen puuttuessa kierrellyt porailemassa reikiä epäilyttäviin kohtiin. Nämä kuivasta Afrikasta tulleet miekkoset katsovat ihmeissään, kun suomalainen mies poraa valmiiksi maalattuun kattoon reiän ja sieltä suihkuaa vettä komeassa kaaressa. Olenkin jo pikkuhiljaa odotellut heimopäällikön, tai ainakin elinkeinoasiamiehen virkaa tarjottavan jostakin Sambian tasangoilta. Mooses Toinen kuulostaisi hyvältä kunkkunimeltä.

Eduskunta on taas palannut ansaitsemaltaan yli kuukauden joulutauolta hoitamaan viisimiljoonaisen Suomen kansan tärkeitä asioita. Uhkaavia tehtaiden lopetuksia, maamme putoamista mutasarjaan kansainvälisessä tietotekniikan käyttöä mittaavassa tilastossa, EU:n turvallisuuspolitiikkaa jne. 

Ja turha kuvitella Perkele, omia seksikähmintöjään ja alusvaateasioitaan aikovat ilmeisesti taas jauhaa vuositolkulla! Vuosia vatvotut seksinostokiellot ja hedelmöityshoidot käsiteltyään rupeavat nyt pohtimaan väärinkopelointia. Kylänraitilla mellastava kiimainen koiralauma hoitaa yhtä hyvin/huonosti tasavallan asioita.

Suuri enemmistö kansanedustajista on tietysti päteviä ja arvostettuja poliitikkoja. Keskustelua julkisuudessa ohjaavat kuitenkin muutamat pintaliitäjät, jotka ovat nimenomaan seksiansioillaan eduskuntaan päässeet ja siellä menestyneet. Eduskunnan käytävillä joka toinen on jonkin lajin tasa-arvovaltuutettu tai ainakin Setan agentti, joten olisiko ollut liikaa vaadittu hoitaa nuo seksijutut omassa piirissään. Ja hiljaa nimenomaan. Jotkut helvetin höyrypäät edustajat masinoivat lehdistön tekemään älyttömän kyselyn kähminnästä ja toiset samanlaiset höyrypäät sen tekivät.