Aamuisin Ylen ja Hesarin sivuille mennessä käy aina mielessä, että kukahan tänään syyttää suomalaisia miehiä rasismista ja väkivallasta: onko se somali vai arabi. Tänään Ylellä oli vuorossa irakilaistaustainen kolumnisti (helppoja €uroja)  Amani Al- mehsen, joka kertoo olevansa yhteiskuntatanhuaja, ihmisoikeussyyttäjä ja feministi tietenkin.

Amani Al- mehsen kauhistelee nuorten tyttöjen nyt ihannoimaa provider- kulttuuria, jossa he pakottavat miehen elättämään itsensä. Se ei ole mitenkään uusi ilmiö, koska minullakin olisi siitä kertoa satoja tuhansia maksanut oma kokemus, jonka nyt kuitenkin jätän väliin.

On häpeällistä, kuinka kansallista ylpeyttämme tasa- arvoa ja vähintään kahden elättäjän mallia murennetaan, eikä nähdä sen vahvaa yhteyttä juuri kotielämän turvallisuuteen. Näin kirjoittaa Amani Al- mehsen aluksi ja minä riemuitsen löytäessäni vihdoinkin täysijärkisen feministin ja vieläpä muslimitaustaisen.

Erityisen vaarallista on kaupitella nuorille naisille elämäntapaa, joka voi altistaa taloudelliselle kontrollille ja alistamiselle. Nämä ovat väkivallan muotoja parisuhteissa, joiden keskiössä on riippuvuus toisesta.

Jatkaa Amani Al- mehsi ja siinähän se feminismin läpimätä ydin tuli kuitenkin kaikessa karmeudessaan. Suomalainen mies on aina väkivaltainen rasisti, teki miten päin tahansa! Sehän ei tietenkään koske ruskeita ja mustia miehiä, koska he sallivat Kelan elättää koko perheensä.

Ylen aamussakin on tietysti juuri nyt mukana suomalaisten miesten rasismista ja ruskeiden tyttöjen, poikien, naisten ja miesten sorrosta aina tenhottava Fatim Diarra, joka tällä kertaa vaatii lisää rahaa kaikille kynnelle kykenemättömille.

Nythän on meneillään suomalaisten miesten lyömäviikot, joissa hallitusta myöten pidetään palavereja rasismin nollatoleranssista. Tosin suomalaisia miehiä on sata kertaa enemmän kuin ruskeita ja mustia miehiä, jotka kuitenkin tekevät tuhansia kertoja enemmän rikoksia suomalaisia kohtaan, kuin siihen nollaan päässeet suomalaiset miehet tekevät mamuja kohtaan. Mutta kun on nämä mikroaggressiot ja naisen elättäminenkin on nyt jo väkivaltaa parisuhteessa! 

PS. Ja Yle tietenkin jatkaa aiheesta: jopa 46% afrikkalaistaustaisista kokee syrjintää työelämässä. Suositellaan anonyymiä rekrytointia ja ilmeisesti somali- ja arabitaustaisille taksinkuljettajille pussia päähän.Ukrainan pakolaisia taas oikein haetaan töihin, mutta sehän se vasta rasismia onkin! Vaikka Ylellä puhutaankin kaikista Suomessa asuvista ulkomaalaisista.