Nykyään on suorastaan muotia ajatella olevansa väärässä kehossa ja senpä takia sukupuolta voikin vaihtaa kerran vuodessa.

Minä tosin olen aina elättänyt itseni kirvesmiehen töillä, joten siitä voi päätellä kehossani olevan juuri sellainen henkilö, kuin työnantaja on ulkonäköni perusteella jo olettanutkin.

Myös moni nainen on tietyn kanssakäymisen jälkeen sanonut minulle posket punoittaen, että olet sinä melkoinen sonni! Minä en tietenkään ole vastavuoroisesti kehunut naisen olevan melkoinen lehmä, koska sehän olisi tunnetusti hirveä loukkaus naiselle.

Sitten taas vanhemmatkin naiset haluavat normaalissa seuraelämässä itseään kutsuttavan tytöiksi, mutta korkeissa viroissa ollessaan he kokevat sen tytöttelyn tahalliseksi loukkaukseksi. Aikuisen miehen kutsuminen pojaksihan on aina loukkaus, oli tilanne mikä tahansa.

En siis ole koskaan tuntenut olevani väärässä kehossa, mutta väärässä maassapa hyvinkin usein. Ja ne meikäläisiä sonniksi kutsuvat naiset käyttäytyvätkin sitten aivan toisin, kun ne ovat julkisella sektorilla valtaa käyttämässä.

Voit täyttää sen kaavakkeen, mutta aikoja et tule ikinä saamaan, huusi nainen lasiluukun takaa, kun pyrin K: n kaupungissa (L’Espoo, suom. huom.) ensimmäistä kertaa julkiseen hammashoitoon. Hän kuitenkin paljasti vahingossa jo silloin käytössä olleen intersektionaalisen feminismin kastipyramidin, joten tiukan puhutteluni jälkeen toinen nainen antoi heti ajan.

Miten ihmeessä näin paljon, en minä koskaan tällaisia saa, enkä minä tätä maksa! Noin sanoi puolestaan Kelan nainen, kun minä hain sieltä sairaspäivärahaa työttömänä ollessani. Hän näki minulla olevan jalka kipsissä nilkasta reiteen asti, kuten myös kaikki paperit olivat kunnossa, mutta jouduin silti käymään läpi pitkän valitusproseduurin.

Voisin kertoa vastaavia esimerkkejä omista ja muiden suomalaisten miesten kokemuksista vaikka kuinka paljon ja suunta niissä on aina sama.

Suomalaisia miehiä kutsutaan aina jo ulkonäkönsä takia sovinisteiksi ja rasisteiksi, vaikka tilastojen mukaan he nimenomaan eivät ole sitä. Ja vaikka miesenemmistöisen Perussuomalaisten puolueen miehet ovat valinneet johtajakseen naisen ja ministereiksi naisenemmistön, niin silti Yleä myöten käytetään toinen toistaan törkeämpiä haukkumasanoja.

Sitten taas ruskea- ja mustanahkaiset muslimimiehet ovat tunnetusti ja jo virallisestikin Koraanin takia sovinisteja ja rasisteja, mutta heidän kanssaan suomalaiset naiset käyttävät kohteliaita sanoja patriarkaatti ja monikulttuurisuus. Ja palvelu on aivan toista luokkaa kuin suomalaisille miehille ja käytössä on jopa virallisesti positiivinen syrjintä, jollaisen etuoikeuksien jakamisen kuvittelisi olevan rasismia ja lainvastaista.

M.O.T. Lehmä, mikä lehmä!