Seurailen päivittäin Ruotsin lehdistä maan tilannetta, koska 10 vuoden viiveellä se kaikki tulee myös Suomeen.

Juuri nyt on pääministeri Stefan Löfven käymässä voimalla maassa harjoitetun kunniaväkivallan kimppuun ja käyttää kovia sanoja: Se det, hata det, befria dessa unga! Nähkää ne, vihatkaa niitä ja vapauttakaa nämä nuoret. Perkele, tuostahan lentäisi Suomessa jo vankilaan!

Tässä Löfvenin puheessa kiinnitti huomiotani se, ettei hän sanallakaan maininnut musliminaisia, vaikka nämä ovat ehdottomasti se suurin kunniaväkivallasta kärsivä ryhmä. Hän puhui ainoastaan nuorista ja lapsista, koska feministinaiset ovat jo jyränneet huivipäiset musliminaiset virallisiin ohjelehtisiin, kyltteihin ja jopa tv: n uutislukijaksi on mätkäisty huivipäinen musliminainen, jihadisti- imaamin tytär. Nyt on siis tarkoitus helpottaa vain musliminuorison elämää, musliminaisten vuoro tulee ehkä joskus sadan vuoden kuluttua. Ja nykyisen kehityksen jatkuessa se siirtyy joka vuosi 5 vuotta kauemmaksi.

Virallisen arvion mukaan jo 240. 000 nuorta Ruotsissa kärsii kunniaväkivallasta, joten todella myöhään ovat sossut lähteneet liikkeelle. Noista löytämistäni jutuista päätellen ei siellä musliminaisia  lasketa enää miksikään, vaikka juuri heitä nakellaan öisin pervekkeilta alas.

Kunniaväkivalta on vakava asia ja se saattaa kohdata vaikka tätä Oulun imaamiakin, koska hänen moskeijassaan raiskattiin muslimipikkutyttöä ja hän jopa epäili tapauksen todenperäisyyttä. Tytön isä ja miespuoliset sukulaiset ovat kuitenkin yhtä kiivaita jihadisteja, joten Oulun sosialidemokraatteja saattaa kohdata raskas suruviesti ja he ehdottavat Suomessa otettavan kalenteriin kansallinen Päättömien Päivä.

Rikollisuus on tänään kuin jollakin sotatoimialueella, kirjoittaa tukholmalainen poliisi Expressenin Debattipalstalla. Kranaatteja heitellään, teloituksia julkisilla paikoilla ja ihmisiä kidutetaan. Muuten hänen sanomansa on sitä samaa kuin Suomessakin, rangaistukset ovat mitättömiä ja paljousalennuksen vuoksi on sama raiskaako 1 vai 11 pikkutyttöä. Se alennus on niin hyvä. Tosin Ruotsissa ei ole vielä ketään vapautettu 2 vuoden vankeustuomiosta "sosiaalisen elämän kärsimisen" takia, siinä on Suomi jo ajanut ohi.

Ruotsissa vihreät ja liberaalit ovat mitättömän pieniä puolueita, mutta niiden susifeministinaiset vetävät Stefan Löfveniä ( sosdem) mennen tullen kölin alta. Samoin voi käydä Suomessakin, ja emmakarit, tyttisutturaiset ja liianderssonit tekevät Antti Rinteestä hetkessä poliittisen ruumiin. Se fyysinen Antti Rinne saatta sätkiä hallituksen mukana vielä vuosia, mutta poliittinen ohjelma on keitetty Kallion huumeluolissa ja feministien rakovalkeilla.